Chefparade – tam, kde se (nejen) vaří
29. 1. 2015 Vaření
Škola vaření Chefparade funguje v Praze již od roku 2007 a pokud jste ji od té doby ještě nenavštívili, máte nejvyšší čas.
Škola vaření Chefparade funguje v Praze již od roku 2007 a pokud jste ji od té doby ještě nenavštívili, máte nejvyšší čas.
Co se zde můžete naučit? Výběr kurzů je opravdu veliký, od evropské kuchyně až po asijskou, kurzy určené pouze k přípravě masa („Maso, maso, maso...“), kurz výroby pralinek a nebo dětské kurzy, kde si vaše malé ratolesti mohou vyzkoušet přípravu sushi, nebo zdobení cupcakes. V Chefparade si tedy vybere opravdu každý, navíc zde seženete speciální ingredience pro každou příležitost ve vaší kuchyni, jelikož je studio propojeno s Chefshopem, který funguje zároveň jako eshop. Po kurzu si tak rovnou můžete zakoupit ingredience a předvést své nově načerpané kuchařské zkušenosti také u vás doma.
Chefshop dováží produkty ze všech koutů světa a nabízí je za velkoobchodní ceny pro všechny zákazníky. Obsluha vám ochotně poradí a případně potraviny zabalí jako dárkový balíček.
Vyzkoušeli jsme:
Při návštěvě Chefshopu se vyplatí zakoupit více potravin (platí zde také množstevní sleva), ideálně pokud máte před sebou víkend a chcete své známe okouzlit vynikajícím obědem nebo večeří.
Vyzkoušeli jsme produkty, které se hodí (nejen) na večeři ve stylu italské kuchyně (extra panenský olivový olej IL Casolare a sušená rajčata). Při nákupu jsme obdrželi rovnou praktický recept na spaghetti s omáčkou bolognese, který nám byl při vaření výbornou inspirací.
Dále zde seženete všechny ingredience na výrobu domácího sushi, jehož přípravu vás naučí buď v Chefparade, nebo můžete navštívit stránku www.milujusushi.cz, kde naleznete instruktážní video.
Ingredience můžete zakoupit v již hotovém sushi balíčku, díky kterému ušetříte a z vlastních zkušeností můžeme potvrdit, že vám vydrží minimálně na dvě přípravy sushi, což se vyplatí.
Máte pocit, že v našem nákupním košíku ještě něco chybí? Správně! Každá příjemně strávená večeře s přáteli se neobejde bez kvalitního přípitku. My zvolili Prosecco IT Extra Dry, ze kterého můžete v pokročilejších hodinách umíchat například oblíbený drink Aperol Spritz.
A jestli si pořád nejste jistí svou návštěvou v Chefshopu, přijďte se podívat na ochutnávkový den dne 31.1.2015 na adrese Husitská 56, Praha 3, kde můžete zdarma ochutnat vybrané delikatesy a odpolednem vás bude provádět zajímavý program za účasti vynikajících kuchařů.
My rozhodně doporučujeme, jelikož studio Chefparade je výjimečné především v propojení všech možností, které s vařením souvisí.
PR článek
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Jak uchovat chilli papričky na zimu? Vyzkoušejte různé způsoby sušení, díky kterým si uchováte pálivé plody
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Banana split
Přidáno před 8 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 22 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 23 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Komentáře