Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 18 minutami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, před 20 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Hezký den, u nás dnes kapustové karbanátky s bramborovou…“ tara23, před 18 minutami
„Hezký den polévka ještě dnes pórková a plněné papriky s…“ Simona Skolakova, před 40 minutami
„Hezký podvečer U nás byly halušky ..a dnes nadivoko-…“ Eviip, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 21 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Bleskové rohlíky
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Přečtěte si Zobrazit více
Slovácká metyja bývala svátečním dezertem. Chutí připomíná škubánky, je však bohatší o povidla
Domácí výroba sýrů: Zmapovali jsme, kolik stojí v obchodech mascarpone i Philadelphia a jestli se vyplatí domácí výroba
Šlehačková bábovka s bílou čokoládou a opilými rozinkami. Poradíme, jak mít těsto zcela hladké a bez hrudek
18. 11. 2010 23:19
18. 11. 2010 23:17
18. 11. 2010 21:47
18. 11. 2010 21:18
18. 11. 2010 21:14
18. 11. 2010 20:30
snimek_014.jpg
7. 11. 2010 03:32
6. 11. 2010 22:07
6. 11. 2010 21:43
6. 11. 2010 21:42
ty silikonové štětce mi moc nevyhovují, mají přeci jen ty štětiny silnější a jsou dost neforemné....ale klasika štětec měkký ti Jani šmouhy neudělá, ta poleva se slije a spojí v krásně hladný povrch...
a pod mřížku pečicí papír, co ucintne, tak po ztuhnutí zase odloupnout zpět do mísy a znovu rozehřát...minimální ztráty
6. 11. 2010 20:35
6. 11. 2010 20:30
6. 11. 2010 20:24
6. 11. 2010 20:14
6. 11. 2010 20:06
1 2 3 4 Další