Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Eviip, před 16 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, před 19 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Hezký podvečer U nás byly halušky ..a dnes nadivoko-…“ Eviip, před 16 hodinami
„Tyjo to jsou rady. Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a…“ durmanCZ, před 19 hodinami
„Severinka: já ji koupila v Lidlu, ale ze zahrady je určitě…“ MarcelaPa, před 19 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 21 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Bleskové rohlíky
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Přečtěte si Zobrazit více
Při nákupech potravin v Polsku hrozí riziko: Až třetina výrobků je totiž šizená, prošlá nebo je zákazník klamán
Úroda kanadských borůvek se blíží. Svědčí jim kyselejší půda a zálivka dešťovou vodou, před škůdci je ochrání síť
Jak poznat kvalitní čokoládu? Sledujte složení, množství kakaa i původ kakaových bobů
18. 11. 2010 23:19
18. 11. 2010 23:17
18. 11. 2010 21:47
18. 11. 2010 21:18
18. 11. 2010 21:14
18. 11. 2010 20:30
snimek_014.jpg
7. 11. 2010 03:32
6. 11. 2010 22:07
6. 11. 2010 21:43
6. 11. 2010 21:42
ty silikonové štětce mi moc nevyhovují, mají přeci jen ty štětiny silnější a jsou dost neforemné....ale klasika štětec měkký ti Jani šmouhy neudělá, ta poleva se slije a spojí v krásně hladný povrch...
a pod mřížku pečicí papír, co ucintne, tak po ztuhnutí zase odloupnout zpět do mísy a znovu rozehřát...minimální ztráty
6. 11. 2010 20:35
6. 11. 2010 20:30
6. 11. 2010 20:24
6. 11. 2010 20:14
6. 11. 2010 20:06
1 2 3 4 Další