Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

panyrunk

vkladala som to ja, ale autorom je nas klukodvody(josef senohrabek), ktory to omylom vlozil medzi recepty.

Panýrunk- je ta část obalování,která nahradí dvě misky a to tu s moukou a tu s vejci a navíc když se ze zbytků pečou placičky,tak se dají báječně ochutit

Na obalování řízků děláme používáme panýrunk.
Dvě lžíce mouky,solamyl jednu lžíci lžíce myslím polévkové.jedno lépe dvě vejce a použiji jen žloutky voda.Vytvoříme hodně řídké těstíčko,osolíme a struhanku.
Bílky rozšleháme s jednou lžící vody.
Řízky a cokolic jiného co smažíme dáme do panýrunku a pak do strohanky a smažíme.Píši cokoliv jiného a myslím opravdu cokoliv co smažíme.
A teď k těm bílkům rozšlehaným.Ty použijeme pouze na řízky a jen na pánvi smažené.
Obalený řízek těsně před smažením protáhneme tím bílkem a to nám na řízku vytvoří krásnou lesklou krustičku a současně to ten trojobal uzavře a řízek je mnohem šťavnatější.
Hlavně při obalování smažených věcí kromě sýra,ten dvakrát aby netekl není potřeba strouhanku zamačkávat do masa.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více