panyrunk
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Eviip, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dneska kuřecí směs se zeleninou a k tomu kaše z cizrny 😋“ Eviip, před 2 hodinami
„Hezký den všem. Dnes jsem byla na rehabilitaci, pak si…“ Nadja, před 2 hodinami
„Dobrý večer , dojedli jsme karbanátky, dnes byly s…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 2 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Klobásy
Přidáno před 13 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečeme s Ivou: Snadná, sytá a výborná večeře či pohoštění nejen pro chladné dny - chlebové zelné placky
Jiřina Bohalová v mládí z nouze jedla i tlačenku pro psy. Dnes ale ráda vaří i peče, třeba tento strouhaný koláč
Pečeme s Ivou: Pruhované rohlíčky s tvarohem. Nadýchané těsto a lahodná náplň tvoří dokonalou dvojici!
7. 3. 2011 23:15
Panýrunk- je ta část obalování,která nahradí dvě misky a to tu s moukou a tu s vejci a navíc když se ze zbytků pečou placičky,tak se dají báječně ochutit
Na obalování řízků děláme používáme panýrunk.
Dvě lžíce mouky,solamyl jednu lžíci lžíce myslím polévkové.jedno lépe dvě vejce a použiji jen žloutky voda.Vytvoříme hodně řídké těstíčko,osolíme a struhanku.
Bílky rozšleháme s jednou lžící vody.
Řízky a cokolic jiného co smažíme dáme do panýrunku a pak do strohanky a smažíme.Píši cokoliv jiného a myslím opravdu cokoliv co smažíme.
A teď k těm bílkům rozšlehaným.Ty použijeme pouze na řízky a jen na pánvi smažené.
Obalený řízek těsně před smažením protáhneme tím bílkem a to nám na řízku vytvoří krásnou lesklou krustičku a současně to ten trojobal uzavře a řízek je mnohem šťavnatější.
Hlavně při obalování smažených věcí kromě sýra,ten dvakrát aby netekl není potřeba strouhanku zamačkávat do masa.