Víte, jak udělat z pálivé papriky nepálivou?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, před 22 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Hezký den, u nás dnes kapustové karbanátky s bramborovou…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den polévka ještě dnes pórková a plněné papriky s…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezký podvečer U nás byly halušky ..a dnes nadivoko-…“ Eviip, před 19 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Přečtěte si Zobrazit více
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon
Holka u plotny radí: Jak na jablka v roztrhaném županu s povidly a oříšky? Jednoduchý postup zvládne každý
Marmeláda z květů černého bezu: Ideální způsob, jak využít drobné kvítky jinak než do sirupu
25. 8. 2014 19:29
20. 7. 2014 07:53
Jednou se mi podařilo koupit pálivé, ale ty byly ostré jak feferony, pálily mě ruce asi 3 dny. Ale to už je snad deset let.
17. 7. 2014 13:58
17. 7. 2014 13:45
17. 7. 2014 09:51
zachránila jste můj zeleninový salát na naší dovolené na Slovensku.Nějak jsem při kupování papriky zapomněla,že slovenské papriky jsou pálivé Děkuji za pomoc a dobrý trik
S pozdravem Andrea
7. 3. 2011 23:15
Máte-li zájem o jiné užitečné
informace, napište mi na email
a já Vám odpovím.
Pajinka.Ondruskova@email.cz