Víte, jak udělat z pálivé papriky nepálivou?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jana Pá, před 58 minutami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„U nás nic, ale přijel bratr, že potřebuje ohoblovat pár…“ Jana Pá, před 51 minutami
„Hezký den, u nás dnes kapustové karbanátky s bramborovou…“ tara23, před 4 hodinami
„Hezký den polévka ještě dnes pórková a plněné papriky s…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Přečtěte si Zobrazit více
Slavné omáčky: Espagnole vynese i obyčejný pokrm do nebeských výšin! Takhle ji dělají profíci
Retro okénko: Salonky byly původně luxusními bonbonky v salonech bohatých. Podle tohoto receptu si je připravíte i doma
Vánoční zelňačka na svátečním stole: Skvěle chutná vylepšená kvalitní klobáskou a sušenými švestkami
25. 8. 2014 19:29
20. 7. 2014 07:53
Jednou se mi podařilo koupit pálivé, ale ty byly ostré jak feferony, pálily mě ruce asi 3 dny. Ale to už je snad deset let.
17. 7. 2014 13:58
17. 7. 2014 13:45
17. 7. 2014 09:51
zachránila jste můj zeleninový salát na naší dovolené na Slovensku.Nějak jsem při kupování papriky zapomněla,že slovenské papriky jsou pálivé Děkuji za pomoc a dobrý trik
S pozdravem Andrea
7. 3. 2011 23:15
Máte-li zájem o jiné užitečné
informace, napište mi na email
a já Vám odpovím.
Pajinka.Ondruskova@email.cz