Mýtus o sádle
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 22 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 18 minutami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 9 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 22 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
12. 4. 2011 09:14
7. 3. 2011 23:15
Možná si říkáte, že jsem se zbláznila. Ale už pátým rokem studuji chemii potravin, takže vím o čem mluvím. A i já sama jsem žila v představě, že sádlo je nezdravé, a když jsem to prohlásila v laboratoři, kde jsme zrovna stanovovali cholesterol, tak se mnou málem vyrazili dveře.