Houbová tresť
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výborné využití všech odřezků nebo zbytků, které je ale škoda vyhodit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2010 13:22
No to je super nápad+
15. 9. 2010 11:52
Tak takovýhle kousky já dávám jen do soli. Vždy vrstvičku hub a posolit a zase opakovat do naplnění malých skleniček. Hodí se do všeho, jen pak pozor při solení
6. 8. 2010 08:34
Skvelý nápad, špagetka!+
5. 8. 2010 22:33
Jani, u Bibinky, dnes smažila celý večer řízky....a já mám jen jednu prašivku v květináči na parapetu
5. 8. 2010 22:32
Rebi a kde?
5. 8. 2010 22:24
bude se hoditrostou
5. 8. 2010 22:19
5. 8. 2010 22:13
to vypadá dobře, snad bude letos dost odřezku a nevzhledných kousků ...i když já bych se spokojila i se zdravými pěknými pevnými kousky....
5. 6. 2010 18:05
Tak to je super, letos to vidím, že se receptík bude hodit
2. 11. 2009 10:19
děkuju už mám v oblíbených, určo využiju příští rok
1. 11. 2009 18:28
Cathleen, promiň, až teď jsem otevřela PC - já to schválně dávám do malinkých skleniček, aby to bylo na jedno - max. dvě použití,určitě spotřebovat co nejdřív a otevřené dát do ledničky. Na rozdíl od janany bych to nemrazila, protože to je jako konzerva a otevřené, přece jen jsou to houby...
1. 11. 2009 18:07
Nejsem autorka receptu, ale já bych nespotřebovaný zbytek zamrazila buď celý, nebo po jednotlivých předpokládaných dávkách.
1. 11. 2009 11:06
Spagi, jako Náhodný recept jsem objevila tenhle tvůj, moc mě zaujal. Mám jednu otázku - za jak dlouho musím tu skleničku po otevření spotřebovat? Protože jsou to houby nahusto, bude jich asi potřeba méně a já bych nerada, aby se mi zbytek v lednici zkazil
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno před 16 hodinami
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno před 17 hodinami
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Právě bylo uvařeno:
Červená řepa "Fajnovka"
bohdana uvařil před 3 hodinami
Šunkofleky
bohdana uvařila před 4 hodinami
Vydatná fazolová polévka s koprem
Kerysha uvařil před 4 hodinami
Podzimní hruškový koláč
Jasek uvařila před 5 hodinami
Domácí sekana se sýrem
Myslivost uvařil před 5 hodinami
Hranolky z máslové dýně
Lenka1980 uvařila před 6 hodinami
Lehký cottage salát
Eva07 uvařila před 6 hodinami
Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho
Saratice uvařil před 6 hodinami
Španělský ptáček
jana.preislerova@seznam.cz uvařila před 8 hodinami
Ovocný dortík se želatinou
barbora-cz uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Houbový výtažek můžeme v kuchyni upotřebit jako bujon nebo dochucovadlo omáček či polévek. Poradíme, jak jej vyrobit a zavařit
Domácí balkán z tvarohu: Báječně chutná, jeho příprava je jednoduchá, vyjde levněji než ten z obchodu a navíc má méně kalorií
Nasbírali jste hodně hub? Popusťte uzdu chutím a připravte mnoho výtečných jídel
Další recepty
Tématické fráze: tresť houbové zavařeniny hobový kuba krkonošská houbová smaženice houbová smaženice na zimu male trestne c 90 houbová pěna bramborové tresti houbové odřezky tresť recept hobový rosol krkonošské rosol
Suroviny: houby, sůl, kmín drcený
Houbová tresť
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vlP
13 názorů