nejlepší řízečky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: Veru to máš pravdu koupit dnes pěkné…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Simona Skolakova: Já se nedivím, jenom závidím ty škvarky,…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Pekný deň, u nás bude rascová vajcová polievka, uhorkový…“ magdalenka, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 20 minutami
Domácí marshmallow
Přidáno před 3 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 4 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 20 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sylvie z Peče celá země: Proklínala jsem se za to, že jsem na vlastní svatbu pekla pro šedesát lidí, vzpomíná se smíchem
Krupicová kaše jako od mámy: Tajné triky, jak vylepšit zamilovaná jídla našeho dětství
Tajemství poctivého domácího masového vývaru: Kosti i zeleninu předpečte v troubě a vývar „táhněte“ aspoň 5 hodin
2. 1. 2012 21:44
2. 1. 2012 20:51
27. 12. 2011 23:11
27. 12. 2011 22:44
27. 12. 2011 21:55
25. 10. 2011 11:06
25. 10. 2011 10:37
Obalte je klasicky v troj obalu. Pokud máte dost času, tak řízky chutnají lépe (obzvláště vepřové), když si je den předem naklepete a trochu nasolíte, druhý den dosolíme a obalujeme. Krátce dozlatova osmažíme. Jako nejlepší se u nás osvěčily řízky z trouby, na řízečky dáváme kousíček másla. Aby však nebyly poslední řízky připečené dáme je na přížku. Někdo dává na pařník, ale i na něm jsou trošku moc, když je dáte na mřížku tak přebytečný tuk odteče. Dáme na 3/4 hodinky až 1hodinku do trouby...A dobrota je na světě.