jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Smažení a dopékání v troubě

Smažení a dopékání v troubě
květák z trouby
nahoru
Smažení a dopékání v troubě Smažení a dopékání v troubě Smažení a dopékání v troubě Smažení a dopékání v troubě Smažení a dopékání v troubě Smažení a dopékání v troubě Smažení a dopékání v troubě Smažení a dopékání v troubě Smažení a dopékání v troubě Smažení a dopékání v troubě Smažení a dopékání v troubě
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pro začátečníky

Suroviny:

různé druhy masa - vepřové, kuřecí, ryby, králík + květák

Postup přípravy receptu

Chci se tu se začínajícími kuchařinkami podělit o vyzkoušený a osvědčený návod na smažení. Maso obalíme klasicky v trojobalu, do vajíček dávám prolisovaný česnek. Pak na pánvi rozpustím sádlo a olej v poměru 1:2 a nechám rozpálit, ale pozor na přepálení, i když sádlo tomu trochu brání. Pak velmi prudce z každé strany osmažím do mírně zlatova, neohlížím se na to, zda maso je měkké. Jde jen o to, aby se zatáhla bílkovina a tak v něm zůstala veškerá šťáva.
Mám připravený pekáč nebo plech do trouby a buď na pařáčky na knedlíky nebo na pečící papír vše ukládám. Přikryji a dám do trouby cca 150 - 170 stupňů dojít. Pak nechám na konci chvilku odkryté, aby se udělal "chrumkavý" povrch. U tohoto způsobu se nemusí nikdo bát, že by měl málo prosmažená stehýnka, kuřecí křídla, maso je krásně měkké a jde dobře od kosti. Zrovna tak dobře udělané můžete mít různě plněné řízky.
Květák dělám tak, že ho rozdělám na růžičky, na chvíli ponořím do horké vody, pak ho zchladím a nechám okapat, obalím a krátce osmažím. O ostatní se postará trouba. Toto smažení je i úsporné, protože se spotřebuje poloviční množství tuku a zdravější, protože maso neleží po celou dobu smažení v omastku a nenasákne ho do sebe tolik. Navíc z něj i nějaký vyjde ještě při dopékání.
Doba pečení v troubě závisí na síle, kvalitě a druhu masa cca 30 - 40 minut. To si vyzkoušíte. V plynové troubě to neumím odhadnout.

Poznámka

Snad vám tento způsob přijde vhod a budete s ním tak spokojeni jako já. Když řízky zůstanou ještě na večeři nebo druhý den, dáme je jen opět na pečící papír jen už odkryté do trouby "rozpéci" a jsou znovu jako čerstvě usmažené. Nebo by to možná stačilo jen v mikrovlnce, ale s tím nemám zkušenosti, protože ji nevlastním. Ještě jedna poznámka: Když budete mít větší množství kuřecích křídel nebo menších řízků, můžete je do pekáčku narovnat jeden za druhým, tzv. "nastojato", propečou se také bez problémů.

Autor Autor: (J@n@)
Datum vložení Datum vložení:
74 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Smažení a dopékání v troubě"

vloženo: 04.10.2012 10:02:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

přímo nenávidím smažení květáku. dělala jsem naposled v troubě a supersmajlikdneska jdu takto udělat řízkysmajlik

autor: yanull
vloženo: 05.09.2012 18:06:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kadlik:Tak to je prima vychytávka, takový chlebík bych si hnedle dala a díky za ni posílám smajliksmajliksmajlik

autor: Kadlik
vloženo: 05.09.2012 10:55:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tohle dopékání v troubě znám, je to skvělá věc.. Používám jednu vychytávku - neskládám přímo na pečící papír, ale dám na plech pečící papír, a na něj krajíčky chleba. Teprve na ten chleba dám dopéct řízky. On ten chlebík vypije všechno sádlo, které v řízku zůstalo... A mnohokráte se stalo, že místo domácím zvířátkům, chlebík jsem očesnekoval a jako dorážku po obědě zfutroval já!!!smajlik

autor: maja f
vloženo: 27.03.2012 17:56:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vynikající, před chvilkou jsem si pochutnala na prsíčkách, byly šťavnaté a ne moc mastné, odteď nesmažím jinak smajlik

autor: luca (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.03.2012 09:34:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den,
tak jsem vyzkušela, pamatuji, že takhle to dělala i babička a její řízky prostě byly nejlepší ze všech. Poraďte někde jsem udělala chybu.. dělala jsem řízek z kýty (tenké), obalila klasika trojobal a na prudko osmahla, dala do skleněné zapíkačky na stojáka, 30 minut na 150st a pak na 15 min. odkryla na na 170.. dopadlo to tak, že byly ,,rozblenclé,, strouhanka mokrá a opadávala a maso bylo u nekterých kousků tuhé.. Tak babo raqď :o) díky všem

autor: Matylda Vac (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.01.2012 17:36:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hned zítra vyskouším.smajlik

autor: Jack (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.10.2011 11:04:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mňamka to je! Uvařil jsem to s přítelkyní a velmi chutné smajlik ... http://receptyzveprovehomasa.eu

autor: eva hubova
vloženo: 09.10.2011 22:59:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, květák byl výbornýsmajlikfoto asmajlik58

autor: hannka
vloženo: 09.04.2011 20:04:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

při počtu osob 2 a mimino, které smažené stejně nejí, asi nemá cenu ani zapínat troubu, ale jak nás bude víc, určitě vyzkouším! líbí se mi už jen to, že nemusím stát tak dlouho u té pánvesmajlik

vloženo: 09.04.2011 10:04:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Daduse:vyzkoušej určitě budeš spokojená,já už to jinak nedělámsmajliksmajlik

autor: Daduse
vloženo: 09.04.2011 09:44:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Perfektní nápad,hned dnes vyzkouším.smajliksmajlik

autor: ha.na.ra
vloženo: 06.04.2011 15:59:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky, zapomenutý recept spíše rada, takto jsme dělávali řízky před 40 lety při stavbě, když bylo hodně lidí. Výborné, moc díky.smajliksmajlik

autor: Ivana79
vloženo: 06.01.2011 16:16:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Skúsila som túto úpravu rezňov a boli mäkučké a rýchlo hotovésmajlikale asi som urobila chybu,že som papier na pečenie potrela olejom,lebo boli rovnako mastné ako smaženésmajlik Predtým som papier nepotierala a mäso sa mi tam prilepilo,ale malo ma napadnúť,že toto už bolo vysmažené a má v sebe dosť tukusmajliksmajlikNabudúce budem vedieťsmajlik

autor: misza
vloženo: 21.09.2010 21:54:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkoušela jsem dopékat v troubě řízky a bylo tosmajliksmajlik super.smajlik+50

autor: rebeka
vloženo: 24.07.2010 19:44:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani,přidla jsem foto....smajlik

autor: MrazovaJa
vloženo: 16.07.2010 06:42:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vsmajlikyzkoušeno - supr!!!!!

autor: ssimusshka
vloženo: 13.07.2010 22:36:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super!!smajliksmajlik 45.smajlik

autor: rebeka
vloženo: 13.07.2010 21:14:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

isahusmajlikuž mě to s...smajlikteď jsem to napsala i k tvému receptu..fakt to nechápusmajliksmajliksmajlik

autor: isindy
vloženo: 13.07.2010 21:10:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeko, asi protože jsou také pečené v troubě smajliksmajlik...

autor: rebeka
vloženo: 13.07.2010 21:03:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nevím,proč jsou v "podobných..." řízky v jogurtusmajliks těmito od Yanull nemají zbla společnéhosmajliksmajlik

autor: yanull
vloženo: 13.07.2010 16:49:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

I já děkuji, jsem ráda, že se vám tento postup také osvědčil. smajlik

autor: nigina
vloženo: 11.07.2010 21:37:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to vynikajúci postupsmajlik ďakujemsmajlik

autor: stanik
vloženo: 09.07.2010 11:30:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborný,není víc co dodat,díky za recept

autor: indulina28
vloženo: 06.07.2010 04:33:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik taky drzim dietu a myslim ze se to dam jist takle,a kdo chce at si to da jeste na papirovy papir,jeste odsat tuk...davam bodik

autor: yanull
vloženo: 03.07.2010 06:08:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petro, nevím, jakou dietu s přítelem máte, ale smažení zrovna moc dietní není. Proto nebudu tvrdit, že tento způsob zdravý je. smajlikAle určitě zdravější než klasický. Doporučuji vyzkoušet a sama uvidíte, zda se vám tento osvědčí. A jednou za čas určitě jeden řízeček na životě nikoho neohrozí.smajlik Za bodík děkuji. smajlik
P.S. Nyní jsem si ještě vzpomněla, že moje tchýně, když byla po operaci se žlučníkem, si dělala v rámci diety řízek tak, že když ho usmažila, tak ho rychle ponořila do vroucí vody a tím se prý ten tuk z toho odstranil. Z vlastní zkušenosti nemohu posoudit, ale zkusit to můžete a když ho pak dáte ještě do trouby, třeba to k jídlu také bude.

vloženo: 02.07.2010 20:38:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den,já jsem se chtěla jen zeptat jestli bych mohla tohle vyzkoušet,když mám dietu?Můj přítel má taky radši,když řízky neplavou v oleji a taky kvůli synovi,ten je ještě malej,ale řízečky má rád.Děkuji Vám za odpověď a samozřejmě posílám bodík.

autor: kudlova3
vloženo: 02.07.2010 12:36:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Irena (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.06.2010 20:48:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

.. ohřívat ŘÍZKY v mikrovlnce ne..jen zase v té troubě, nebyly by křupavé smajlik

autor: yanull
vloženo: 28.06.2010 06:27:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Světlanko, těší mě, že jsem tímto návodem přispěla k blahem "chrochtající" rodině, ale hlavní zásluha byla stejně na Tobě smajliksmajlik

autor: Svetlana
vloženo: 27.06.2010 20:52:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani hlásím se k dalším, co "vyzkoušeli"...vyzkoušeli a chrochtali blahem smajlik...zase jsem byla ta "nejlepší"...opravdu to bylo bezva...naložila jsem řízky z kýty - ta bývá hrozně suchá - do jogurtu, osmažila a dala na plech na pečící papír...zakryla a asi po 30 minutách rodinka "chrochtala blahem"...dík za nápad...a určitě posílám další bodík (jestli jsem ho už neposlala, nevím smajlik....

autor: rebeka
vloženo: 20.06.2010 13:26:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Úžasné jsou tyto řízkysmajlikdíky Jance z malé vískysmajlikto ona sem recept dala-né že řízky-božská manasmajliksmajlikšťavnatá a křupavá,proto další bodík másmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 20.06.2010 09:37:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jano. Už kolikrát jsem o tom slyšel a i viděl v televizi dodělávání v troube u dost známých kuchařů a populárních, niky jsem však toto neudělal. Pouze udržujeme teplé. Taky ty jsi to vysvětlila tak, že se odhodlám a vyzkouším to. Díky a +bodík 29

autor: Zdenka1
vloženo: 19.06.2010 23:39:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Yanull, díky že jsi se s námi podělila o svůj postup při smažení. Ráda jej vyzkouším, učit se musíme celý život. smajlik

autor: yanull
vloženo: 19.06.2010 19:58:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivanko, jsem ráda, že jsem mohla ve Vaší rodince přispět k řízkovému orgasmu smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: isindy
vloženo: 19.06.2010 19:27:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janičko, tak dnes jsem jsem Tvým způsobem "ztrestala" 2kg krkovičky a 1kg kuřecích prsíček - vše bylo báječně šťavnaté smajlik...po dlouhé době mi rodinka doslova odpadla pravým českým přežráním...smajliksmajlik...a přidávám fotečku toho, co zbylo....smajliksmajlik

autor: gabik
vloženo: 19.06.2010 13:07:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Skvělé radysmajlik smajliksmajliksmajlik

autor: lemarti
vloženo: 18.06.2010 21:16:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janismajliktoto si ukládámsmajlika bodíka posílámsmajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 18.06.2010 20:45:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Neskoro mi to došlo...jasné! Prosím a dopíš hore aj ten čas, tu dolu to môže zapadnúť! Ďakujem a pekný večer!

autor: yanull
vloženo: 18.06.2010 18:02:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Odpovídám na dotaz Magdlenky. Troubu zapínám na vrchní i spodní pečení, tudíž se otáčet nemusí, ale kdyby někomu pekla více ze spodní nebo vrchní strany, tak se tomu samozřejmě musí přizpůsobit. Děkuji všem za pochvaly i bodíky, nečekala jsem, že tento způsob vzbudí takový zájem. Ale těší mě, že si tuto přípravu také oblíbíte. smajlik Aničko, podle druhu masa jsou řízky v troubě 30 - 40 minut.

autor: Suvicka
vloženo: 18.06.2010 17:58:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

+23 smajliksmajliksmajlik

autor: Irrena
vloženo: 18.06.2010 16:35:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Yanull příště určitě vyzkouším až budu mít cosmajliksmajlik

autor: ataata
vloženo: 18.06.2010 16:33:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Osobně používám pekáček s roštem. Existují různé velikosti a provedení,s víkem či bez něj. V současné době jej mají v Tescu za neuvěřitelných 249Kč (Tescoma s víkem za 1990Kč). Pod rošt dávám obyčejně syrové brambory nakrájené na plátky nebo na osminky. Tukem z masa se krásně provoní a smaží. Pokud dělám brambory samotné, tak vždy na tomto roštu.

autor: AniCiz
vloženo: 18.06.2010 16:00:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik..tak jsem ráda,že nejsem sama s ,,mindrákem'' při klasickém smažení..děkuji..jak asi dlouho je maso v troubě?

vloženo: 18.06.2010 15:56:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

yanull smajliksmajliksmajlik, jak krásně jsi navázala na veršíkysmajliksmajlik

vloženo: 18.06.2010 15:53:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Yanullsmajlikodzkoušený,starý ale zapomenutý receptíksmajlikDík za připomenutí zvlášť pro začínající kuchtíkysmajlikDnes jsou samé rychlovky utopené v tukusmajlik+18smajlik

autor: magdalenka
vloženo: 18.06.2010 15:36:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jaaja, teda, ty ho musíš veľmi milovať...smajlikešte by ma zaujímalo, koľko ten megařízek asi vážil...
Som taká šokovaná tým rezňom od Jaaje, že zabudnem ohodnotiť. Je to skvelý nápad, určite ho využijem! A obrovský bod!
A ešte dotaz - v rúre už neotáčať?

autor: Jaaja
vloženo: 18.06.2010 15:31:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

... není to pravidelně, měl narozky smajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 18.06.2010 15:23:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jaaja - smajliksmajliksmajlik

autor: Jaaja
vloženo: 18.06.2010 15:19:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Oldo, on to ani recept není. Vznikl nápad, kdy můj muž vždycky všechno sní a my si s dcerou přály, aby alespoň jednou řekl: .. holky, já už nemůžu :) Takže jsem krkovici z kusu rozkrájela na obrovský plát, naklepala, dala na něj plátky šunky a sýra, potom velká kuřecí prsa, rozkrájená natenko a naklepaná (troje), pomazala bylinkovým máslem (kvůli šťavnatosti masa) a na to tence nakrájenou a rozklepanou kotletku (krájela jsem ji na harmoniku a dala 2 vedle sebe podélně). Sem tam jsem to musela spíchnout jehlou, ale ty šly krásně po usmažení vytáhnout. Samozřejmě obalování byla katastrofa - na vysokém plechu, ale smažení už šlo dobře. Výsledek stál za to :) nesnědl :) Přidávám foto, je to odkrojená - trošku odlomená část řízku, dával si to na talíř postupně (cca menší půlka) vedle je oběd mé dcery - normální porce.

autor: pipre
vloženo: 18.06.2010 15:06:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janismajliksmajliksmajlik+16

autor: Oksika
vloženo: 18.06.2010 13:28:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: yanull
vloženo: 18.06.2010 13:28:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Cardanko, smajlik já Tvoje slova milá dobře pochopila smajliksmajlik a žlučník ani nepozná, že ve vajíčkách se česnek nalézá smajliksmajlik

autor: cardanka
vloženo: 18.06.2010 13:25:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Yanullismajlikaby to špatně nevyznělosmajlik, receptík se mi moc líbí a vyzkoušímsmajliksmajlikčesnek je u nás v oblibě...jen ten žlučník ponese to neliběsmajlik, naštěstí pomoc v lékarničce jesmajlika právě pro to dopékání na papíře u mne bodujesmajliksmajliksmajlik

autor: Ivana Ch
vloženo: 18.06.2010 13:24:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Smažím také v troubě ale jiným způsobem, toto se mě zdá lepší.

autor: yanull
vloženo: 18.06.2010 13:08:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Cardanko,smajlik o čem ty píšeš, jsem již také zkoušela, ale toto se mi osvědčilo více, proto jsem tomuto způsobu zůstala věrná. smajliksmajlik

autor: michsamant
vloženo: 18.06.2010 13:05:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik

autor: yanull
vloženo: 18.06.2010 13:03:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Oldřichu, doufám, že vložením spojky "a" je zavádějící název opraven. smajlik Děkuji za upozornění a přeji hezký den. smajlik

autor: cardanka
vloženo: 18.06.2010 13:01:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Yanullismajlik vše napsáno již bylosmajlik...já osobně peču jakékoli řízky v troubě na plechu, na pánvi já nemohusmajlik seč zkrátka neumímsmajlik, popravdě to já povímsmajlik neb smažit řízky na pánvi se mi zkrátka nedaří. Plech tak to je prima věc, jak psala Ola i výhodu to má smaží se více porcí najednousmajlik, plech je pokryt olejem a sádlem domácím půl napůl tak jak podobně praví recept Tvůjsmajlik, s česnekem však vyzkoušímsmajlikmožná žlučník pobouřímsmajlik a přec 13.tý bodík uložímsmajliksmajlik

autor: Olda (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.06.2010 12:58:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Promiňte, ten název je poněkud zavádějící: v troubě lze samozřejmě smažit na hlubokém plechu v rozpáleném tuku. Má to výhodu, že smažíte najednou cca 3x větší množství než na pánvi smajlik Ale tady s tím dopékáním všichni víme wocogou; také to tak dělám smajlik
Jaaja, receptík na skládaný řízek by nebyl?

autor: Bibinka
vloženo: 18.06.2010 12:58:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Yanul, dobrýsmajlikdávám 12.bodsmajlik

autor: Ivina
vloženo: 18.06.2010 12:34:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vzpomínám,že to teta taky dělávala,teď si mi to připomněla a určitě to vyzkouším.smajliksmajliksmajlik

autor: amalia
vloženo: 18.06.2010 12:18:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

konecne si bude moj chlap moct dat svoje oblubene rezne castejsie ako 2x do rokasmajliksmajlik teda, ak ho pritom vidim...smajlik smajliksmajliksmajlik bodiksmajlik

vloženo: 18.06.2010 11:54:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám tak řízky už nějakou dobu, jsou skvělé smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: yanull
vloženo: 18.06.2010 11:47:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivi, ač technika kráčí kroky mílovými, obávám se, že z monitoru se mistička nevysune, k naší velké škodě smajlik Ráda bych takto servírovala a také si občas něco od ostatních zobla smajliksmajlik a děkuji všem za bodíky smajlik P.S. Moc jsi mě pobavila Tvými chlapci s Pavlovovými reflexy smajliksmajlik

autor: Ivana79
vloženo: 18.06.2010 11:46:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janka,toto tiež veľmi oceňujemsmajliksmajlikUž síce varím dosť dlho a už som počula aj o tomto spôsobe,ale nevedela som presne ako sa to robí.Nabudúce to takto vyskúšam,aj ten cesnak je tam zaujímavýsmajliksmajlik

autor: isindy
vloženo: 18.06.2010 11:41:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janičko, co kdyby ses nezdržovala nahráváním fotek na web a raději mi sem mísu-misku-mističku-alespoň jeden smajliksmajlik přhrála??? Tohle kdyby viděli ti moji chlapi, tak musím prát i koberec, jak by slintali...smajliksmajliksmajlik...máš ode mne velikánský bod smajliksmajlik, já jim ty řízky fakt asi o víkendu udělám - chci dodělat něco v bytě, tak si to zaslouží smajliksmajlik

autor: Jaaja
vloženo: 18.06.2010 11:10:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborný nápad tento postup sem vložit. Předloni jsem dělala jako překvapení k narozkám obrovský skládaný řízek - věděla jsem, že nevleze na pánev, byl přesně na půl plechu a z dvojího masa na sobě :) krkovice a kuřecí, proložený šunkou a sýrem a za nic na světě jsem nemohla najít radu na smažení na plechu v troubě. Nakonec to dopadlo výýýýborně, poradila mi babička od kamarádky .. teď už vím a tady to určitě pomůže mnohým kuchařinkám. Dávám bod a díksmajliksmajliksmajlik

autor: Petra Ku. (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.06.2010 11:07:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bože, to je nádhera! Určitě vyzkoušíme, řízečky my můžeme, a je pravda, že se občas stane, že jsou buď nedopečené od kosti, nebo naopak maso suché - kotlety... Bezva rada, o víkendu prubnu smajlik

autor: Lucasinka
vloženo: 18.06.2010 11:05:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nemit troubu, nemohla bych snad ani poradne varit a pect....smajlik

autor: monikaK
vloženo: 18.06.2010 10:51:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikYanullkosmajliksmajlikMoje babička dávala vždycky řízky "dodělat" do trouby
Jednou jsem dala do trouby na pečíčí papír péct karbanátky.No to bylo příšerné!Vysušila jsem je tedy dokonalesmajliksmajliksmajlik

autor: BILKOVAI
vloženo: 18.06.2010 10:40:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výborný nápad. To vyzkoušímsmajliksmajlik

vloženo: 18.06.2010 10:35:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to je teda super nápad a vypadá to nádherně.smajliksmajlikurčitě vyzkouším až budu něco smažit.Taky mám ráda smažené na sádle,vydrží více stupňů než olej.Ale někdy dávám do pánve kolečka syrové mrkve,aby se to tak brzo nepřepalovalo,to byla někde rada a tak jí dělám.smajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

smažení štavnatá kuřecí prsíčka z trouby smažený řízek v troubě řízky v troubě recepty pro zacatecniky smažení bez tuku smažené řízky v troubě smažení v troubě rady babiček na smažené řízky na čem smažit řízky jak smazit rizky v troube vepřové řízky v troubě řízky pečené v troubě rizky z krkovice v troube doba smažení řízků jak dlouho smažit vepřové řízky jak dlouho smažit řízky jak ohřát řízek jak smažit řízky dopékání řízků v troubě smažený vepřový řízek veprove rizky smazene v troube smazeny kralik v troube smažený vepřový řízek v troubě kuchařka pro začátečníky řízky dopékané v troubě smažený řízek vepřový v troubě smažený králík dopékání řízků smazeni rizku smažené vepřové řízky v troubě vepřový řízek smažený v troubě králík recepty v troube řízek smažený v troubě smažení řízků v troubě recept řízky smažené v troubě řízky v troubě bez tuku smažení a dopékání v troubě smažení řízků v troubě jak dlouho smažit řízek vepřový řízek v troubě vepřový řízek smazeny




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz