Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 1 hodinou
„Pekný deň, ja dnes varím koleno, vykostím a dám ešte piecť…“ magdalenka, před 1 hodinou
„Simona Skolakova: Zajímavé ovšem je, že u mužské populace…“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 13 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 22 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Jak připravit nadýchaný a jemný kuskus? Pět minut vám stačit nebude!
Americký chess pie aneb Šachový koláč: Je jemný díky pudinkové náplni, voňavý po másle a na přípravu neskutečně snadný
Britská pomazánka marmite: Chutná po kvasnicích, je plná vitaminu B a potěší i milovníky piva!
20. 9. 2012 13:05
20. 9. 2012 12:57
Jinak nesouhlasím v názoru s Bibinkou, mám za to, že pokud neregistrovaní napíšou slušný neurážející komentář, byť s kritikou receptu, občas je tu semele smršť registrovaných uživatelů. Tím myslím i jejich názory zde v diskusi. Mám za to, že mnohdy uhodí hřebíček na hlavičku a mají větší nadhled nad věcí, než registrovaní a zde často diskutující uživatelé.
20. 9. 2012 12:54
20. 9. 2012 12:53
20. 9. 2012 12:51
20. 9. 2012 12:41
20. 9. 2012 12:38
20. 9. 2012 12:32
20. 9. 2012 12:25
20. 9. 2012 12:24
20. 9. 2012 12:18
20. 9. 2012 11:56
20. 9. 2012 11:41
Předchozí 1 … 4 5 6