Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Dobry den, u nas dnes pecene veprove maso, s chlebem a…“ hazel, před 2 hodinami
„tara23: Věrko to znám až moc dobře vím jak ti je!!Tomu se…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Hezké odpoledne. Dnes byly nákupy a já je nějak nezvládla.…“ tara23, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 16 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 20 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 20 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chorvatsko není předražené, je to mýtus, říká Češka, která je tam jako doma. Hledejte místní „hotovky“ a jděte dál od moře, radí
Holka u plotny radí: Jak připravit nadýchaný a jemný kuskus? Pět minut vám stačit nebude!
Tajemství šťavnaté sekané je ve správném poměru vepřového a hovězího masa. Známe fígl, díky kterému při pečení nepopraská
20. 9. 2012 13:05
20. 9. 2012 12:57
Jinak nesouhlasím v názoru s Bibinkou, mám za to, že pokud neregistrovaní napíšou slušný neurážející komentář, byť s kritikou receptu, občas je tu semele smršť registrovaných uživatelů. Tím myslím i jejich názory zde v diskusi. Mám za to, že mnohdy uhodí hřebíček na hlavičku a mají větší nadhled nad věcí, než registrovaní a zde často diskutující uživatelé.
20. 9. 2012 12:54
20. 9. 2012 12:53
20. 9. 2012 12:51
20. 9. 2012 12:41
20. 9. 2012 12:38
20. 9. 2012 12:32
20. 9. 2012 12:25
20. 9. 2012 12:24
20. 9. 2012 12:18
20. 9. 2012 11:56
20. 9. 2012 11:41
Předchozí 1 … 4 5 6