Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 28 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes bramboračka a uzené maso,špenát a bram…“ Simona Skolakova, před 26 minutami
„Jana Pá: Je mi to ľúto, ale nič iné sa s tou stratou…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Jana Pá: Jani, nemáš se za co omlouvat. Sdílená bolest,…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 3 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 3 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět nejoblíbenějších jídel britské královské rodiny: Princ William miluje sushi, Kate pro změnu neodolá indickému karí
Odborník na otužování i hubnutí Libor Mattuš: Ženy po padesátce, pokud chtějí hubnout, se musí vyhnout i cukru v kávě
Jak připravit šťavnaté uzené k novoroční čočce: Skvělou chuť zajistí jednoduchý fígl s vodou
20. 9. 2012 13:05
20. 9. 2012 12:57
Jinak nesouhlasím v názoru s Bibinkou, mám za to, že pokud neregistrovaní napíšou slušný neurážející komentář, byť s kritikou receptu, občas je tu semele smršť registrovaných uživatelů. Tím myslím i jejich názory zde v diskusi. Mám za to, že mnohdy uhodí hřebíček na hlavičku a mají větší nadhled nad věcí, než registrovaní a zde často diskutující uživatelé.
20. 9. 2012 12:54
20. 9. 2012 12:53
20. 9. 2012 12:51
20. 9. 2012 12:41
20. 9. 2012 12:38
20. 9. 2012 12:32
20. 9. 2012 12:25
20. 9. 2012 12:24
20. 9. 2012 12:18
20. 9. 2012 11:56
20. 9. 2012 11:41
Předchozí 1 … 4 5 6