Jak obarvit bílou čokoládovou polevu?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ mimosa, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dnes byl kuří vývar a candát na másle s bramborem“ mimosa, před 5 hodinami
„Krásny slnečný deň vám želám. Ja som včera naložila do…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Nadja: Nadi, Mates nejí rajskou jako takovou. Děti mají…“ tara23, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Banana split
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Přečtěte si Zobrazit více
Biskupský chlebíček se správně peče na svatého Mikuláše. Víte, proč?
Jak založit kvas před pálením ovoce? Odbornice z pálenice doporučuje změřit cukernatost ovoce a odstranit stopky
Bůček pečený v jogurtu s majoránkou: Lahodné marinované maso bez kůže je křehké a jemné, voní bylinkami
17. 12. 2012 15:48
5. 12. 2012 15:29
5. 12. 2012 12:25
Proto jsem přidala do rozpuštěné čokoládové polevy více bretonu, ale barva polevy se nezměnila . A co je nejhorší, od bretonu (potravinového barviva) měla příšernou hořkou chuť .
Proto jsem se rozhodla pro druhý pokus.
Ve vodní lázní jsem rozpustila novou čokoládovou polevu (bílá čokoláda + Iva) a v několika kapkách vody rozpustila červený breton, který jsem přidala do rozpuštěné čokoládové polevy. A ejhle, čokoládová poleva se zabarvila do červena . S velkou radostí jsem začala barvit mé berušky . Jenomže postupně mi začala poleva docházet, tak jsem do ní přidala Ivu, bílou čokoládu a vše dala na chvíli zahřát do vodní lázně. Protože po přidání bílé čokolády měla poleva růžovou barvu, tak jsem do ní přidala trochu červeného barviva rozpuštěného v několika kapkách vody. Jenomže z tekuté polevy se mi stala hustá hmota , taková pasta. Tuk se oddělil a v misce jsem měla červenou pastu hořké chuti. Chybělo mi dobarvit asi 5 berušek. Již na to kašlu. Ale ptám se, jak do budoucna obarvit bílou čokoládovou polevu? Chtěla bych například z lineckého těsta udělat mochomůrky.