Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 12 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, před 23 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 12 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, ano opravdu 6 plechů z 1.2kg mouky …“ tara23, před 12 hodinami
„Děvčata, je ale zajímavé, že manželovi nevadí kopr v…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 19 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Ječné kroupy jsou neprávem opomíjenou surovinou. Pochutnejte si na nich v podobě karbanátků, sladké kaše i pomazánky
Turecké manti: Miniaturní taštičky z tenkého těsta se plní masem i bramborami, orientální šmrnc jim dá speciální omáčka
Někdo to rád ostré: Putování pálivé papriky napříč kontinenty. Pěstovali ji už Aztékové, dnes vsaďte na tu maďarskou
5. 11. 2013 20:27
5. 11. 2013 20:21
5. 11. 2013 19:57
Petra Ku.: jsem se nechtěla dát noooo , můžu já za to, že holky měly pravdu a já jsem fakt sklerotik?
5. 11. 2013 19:33
5. 11. 2013 19:20
5. 11. 2013 18:43
sc20131105-164830.jpg
5. 11. 2013 17:04
Ještě pro info, volala jsem mladejm, prejj to fákt musel být perník, ach jooooo, za blbost se platí, i když jak vidno sklerosis demensis je na postupu
Ale, půlka oné směsi ze dneška je pryč, no nebojte, recept nedám. je to "lepší pečená kašička", leč nevhodná pro diabetiky
5. 11. 2013 16:51
5. 11. 2013 16:26
5. 11. 2013 12:28
magdalenka, maris - jo jo, není nad nošením kůže na trh, není to jednoduché
hosta: já přesně tvoji reakci tušila
5. 11. 2013 12:16
5. 11. 2013 11:21
5. 11. 2013 10:48
5. 11. 2013 10:17
Tohle je fakt jiné, hlavně polotekuté, sice chuťově dobré, ale nenakrájím to. Takže jen z Panna cotty buchtu neudělám, měla jsem ještě jinou směs k tomu - např. muffiny, perník - jen vím, že to bylo v sáčku.
Ještě jednou se omlouvám, ale snahu jsem měla, jen ten výsledek.....
Holt to sníme lžičkou
1. foto - ta první buchta
2.suroviny na dnešek
3. dnešní paskvil
1.buchta_652736074.jpg
dnesni_suroviny_643121915.jpg
dnesni_katastrofa_990111190…
4. 11. 2013 20:10
Předchozí 1 2 3 4 Další