Zavařené okurky + nálev
Suroviny
Porce: 55 skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 1 841 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 110,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 8. 2017 23:19
A proč nezkusit nálev bez sacharínů,pokud nejste diabetici,tak je to zbytečné,naopak to ubližuje,já vím,že se to tak dělalo,múj děda též dělal okurky za pomocí sacharinů,ale on byl diabetik.a to okurky nesterizoval,dával se na to celofán a zavázala se sklenice,nikdy se nezkazily
25. 8. 2017 19:35
Ahojky, už 50 let zavářím okurky podle tohoto návodu. 4 lvody, 1.35l octa, 30dg cukru, 16 dg soli, 50 sacharínů. Přidám bobkový list, celý pepř, celé nové koření. Neznám lepší...
25. 7. 2017 21:45
tento nálev dělám také už 43 roků a pořád je dobrý
4. 5. 2013 23:47
To se to nakládá když je zahrada !!!
13. 10. 2010 18:41
děkuji
13. 10. 2010 18:38
Krásná baterie+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 20 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 21 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Sojové boby po bakoňsku
Renda95 uvařila před 23 minutami
Tvarohová bábovka od Výbušné
Renda95 uvařila před 24 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Original.styl@seznam.cz uvařila před 47 minutami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
divozenka666 uvařila před 48 minutami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 7 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 9 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 13 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 13 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší zavařené okurky zavařené okurky zavareni okurek nálev na okurky z deka zavařený kopr zavařený hrách zavarene okurky z deka kopr do okurek okurky bez kopru zavařené okurkové řezy okurky v deku zavaření kopru jak zavařít okurky zavařené okurky bez kopru kopr zavařený zavareni okurku okurky zavaření nálev na okurky navod na nalev okurky zavareni okurek bez deka
Suroviny: voda, ocet, deko, sacharin, cukr krystal,
Zavařené okurky + nálev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5N0
6 názorů