Rady a nápady
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 47 minutami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Dobré odpoledne , my jsme dnes k obědu měli hovězí…“ MarcelaPa, před 25 minutami
„Hezký den, dnes jsme tady měli na oběd dceru s rodinou,…“ tara23, před 38 minutami
„Pekný sviatočný deň želám. Mňa dnes inšpiroval otvorený…“ Julia Oskerova, před 48 minutami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 2 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 6 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Mňamka
Přidáno před 7 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Placky z tmavé čokolády s mořskou solí
Bao buns aneb Kynuté čínské „knedlíky“ s pikantní grilovanou panenkou. Plní se až po uvaření a těsto se předtím potírá olejem
Zelenina schovaná do křupavého těstíčka: Tempura vyžaduje ledové těsto a rychlé smažení, pak je výsledek fantastický
3. 12. 2013 22:54
16. 7. 2013 17:43
rady_a_triky_do_kuchyne_x.doc.doc.doc.doc.doc
10. 2. 2009 00:26
9. 2. 2009 23:13
9. 2. 2009 23:12
9. 2. 2009 23:12
9. 2. 2009 22:55
9. 2. 2009 22:48
Srdečný dík: Milan