Rady a nápady
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Dobré odpoledne , my jsme dnes k obědu měli hovězí…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Hezký den, dnes jsme tady měli na oběd dceru s rodinou,…“ tara23, před 5 hodinami
„Pekný sviatočný deň želám. Mňa dnes inšpiroval otvorený…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 6 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 10 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 10 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová mňamka
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kysané zelí v medovém octě po aténsku: Pomáhá při kocovině, velmi dobře chutná a snadno se připravuje
Retro okénko: Čokoláda Studentská pečeť je tu skoro půl století! V roce 1975 stála 11,80 Kčs, a patřila tak mezi dražší pochoutky
Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín
3. 12. 2013 22:54
16. 7. 2013 17:43
rady_a_triky_do_kuchyne_x.doc.doc.doc.doc.doc
10. 2. 2009 00:26
9. 2. 2009 23:13
9. 2. 2009 23:12
9. 2. 2009 23:12
9. 2. 2009 22:55
9. 2. 2009 22:48
Srdečný dík: Milan