JÍŠKA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Dnes u nas vecere, pri praci venku jsem stihla i tak…“ hazel, před 7 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko tak jsi šikulka to je dobře,že…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
„Simona Skolakova: Sousedé a sousedky, se šly ujíst, ale nám…“ Veronika.Hrozna, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přečtěte si Zobrazit více
Brynza se hodí nejen na halušky. Jak v českém obchodě poznat tu pravou slovenskou?
Univerzální bramborové těsto využijete 100x jinak: Znáte rolovaný knedlík nebo makové milouše?
Holka u plotny radí: Arabský salát fattoush voní exotickým kořením a je plný zeleniny. Křupavost zajistí navíc i osmažené kousky pity
2. 12. 2014 00:30
1. 12. 2014 08:58
1. 12. 2014 01:11
"Pokud je v jídle smetana či mléko, tak se nezahušťuje tukovou zásmažkou ale pouze jíškou z vody a mouky (záklechtka, zátřepka)"
NEVÍTE PROČ by něco takového mělo platit? Má to nějakou logiku? (náboženství, dietologie..., či čo)
Hledám všude možně i nemožně, ale kde nic, tu nic
Děkuji