Jak jednoduše vykuchat a stáhnout rybu pomocí nůžek
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Severinka, před 6 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Před chvílí mě to o Laďce psala Síma. I já jsem s ní zažila…“ Severinka, před 6 hodinami
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 10 hodinami
„mika59: Je mi to moc líto, Laďka byla moc fajn holka -…“ Nadja, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Rychlá večeře pro děti: Do 10 minut zvládnete pizza tousty, sýrovou omeletu, mexickou quesadillu a tahle další jídla
Štědrý večer se štědrákem. Ochutnejte tradiční slovenský sváteční kynutý koláč
Špaček pepřil koblihy a Maršálek doporučoval tango v kuchyni. Takhle to vypadalo na křtu nejnovější kuchařky
19. 3. 2015 12:44
19. 3. 2015 12:18
Použití nůžek je zajímavé a ještě zajímavější bylo odstranění žaber jedním tahem zároveň s vnitřnostmi
19. 3. 2015 12:09
19. 3. 2015 11:46
19. 3. 2015 11:19
19. 3. 2015 10:53
https://www.youtube.com/watch?v=_dvKrHy044U