Jak jednoduše vykuchat a stáhnout rybu pomocí nůžek
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ maris, před 2 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 15 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Tato smutná zpráva mě taky zaskočila. Je mi to líto. Její…“ maris, před 2 hodinami
„Před chvílí mě to o Laďce psala Síma. I já jsem s ní zažila…“ Severinka, před 10 hodinami
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přečtěte si Zobrazit více
Moučník, který má připomínat Ježíška v peřince. Znáte historii drážďanské štoly?
Wedge salát aneb "klínový salát" se slaninou a nivou zasytí i v chladných dnech. Příprava je velice snadná
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou
19. 3. 2015 12:44
19. 3. 2015 12:18
Použití nůžek je zajímavé a ještě zajímavější bylo odstranění žaber jedním tahem zároveň s vnitřnostmi
19. 3. 2015 12:09
19. 3. 2015 11:46
19. 3. 2015 11:19
19. 3. 2015 10:53
https://www.youtube.com/watch?v=_dvKrHy044U