Škvarenie sádla
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ kiJarka, před 19 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, před 22 hodinami
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: my jedeme zítra na trh tak jsem zvědavá zda tam…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni, je opravdu voňavý.“ MarcelaPa, před 8 hodinami
„tara23: , Věruš, u nás taky teprve sezona začíná, zítra…“ MarcelaPa, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 21 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Přečtěte si Zobrazit více
Ekologie v kuchyni: Jak šetřit přírodu i svoji peněženku? Tyhle tipy vám ukážou cestu!
Samosběry 2021: Udělejte si výlet a vlastnoručně si nasbírejte hrášek, maliny či třešně
Jak na výborný jarní špenát z kopřiv: Mladé lístky je nutné dobře spařit, pak bude chuť jemná a lahodná
4. 5. 2009 19:25
4. 5. 2009 18:12
4. 5. 2009 17:46
4. 5. 2009 17:46
4. 5. 2009 16:28
4. 5. 2009 15:40
4. 5. 2009 15:33
4. 5. 2009 14:47
31_49145648.gif
26[2]_788576025.gif
68_1757374513.gif
4. 5. 2009 12:49
4. 5. 2009 12:48
4. 5. 2009 12:46
Radšej robím v pomalom hrnci, tam to podlejem trochu vody, zapnem high, netreba iba sem-tam miešať, tam toho vojde veľa, je to pohodlné a určite sa nespáli nič...
V mikrovlnke zas je to taká rýchlovka.
Teší ma, ak som niekomu poradila.
4. 5. 2009 12:36
0122_n9obz_1600726632.gif
4. 5. 2009 12:01
4. 5. 2009 11:53