Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Mražení jídla “ Sabule77, před 6 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 1 hodinou
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Rebarbora nesmí chybět na vaší zahradě ani na balkóně. Pěstování je snadné a podle našeho návodu je zvládne i začátečník
Jarní jedlé houby: Mykolog Petr Souček doporučuje těchto 10 druhů a radí, na co si při sběru hub dát pozor
22. 3. 2011 17:33
22. 3. 2011 16:40
Já mám ten samý, ale s kameninovou nádobou - výhodou této nádoby je, že jí můžu dát přímo nad "plamen" či jí dát do trouby bez obavy, že praskne Tudíž jakýkoliv základ na omáčku dělám rovnou v PH a ne zvlášť
22. 3. 2011 14:26
22. 3. 2011 13:56
Přes noc pomalím, ráno na mě čeká v kuchyni hotová polévka, nikde žádná pára, kdybych kdybych táhla vývar nejméně 3 hodinky, aby byl silný.
A také guláš - i když si také základ předdělám, přijde mi to tak lepší, ale pak je už vše bez práce. Dále roštěná, ptáčky, hovězí na víně, prostě omáčky, které se jinak vaří dlouho a musí se tím pádem u toho dlouho stát. Těším se na léto, že budu více pomalit, když budeme trávit raději dopoledne na zahradě než u plotny.
22. 3. 2011 13:28
22. 3. 2011 13:26
já do loňska vůbec neměla tušení o nějakém PH,upozornila mě ne něj Yanull,za čež jsem jí nesmírně vděčná
přesně,jak to píše Magduška..je naprosto ženiální
úžasnýjedinečný on pomalí a já mám spoustu volného času,který využiju smysluplněji než mícháním guláše..
o finální chuti pokrmů z PH nemluvě
zvláště s nastávajícím hezkým,potažmo teplým počasím je PH naprosto k nezaplacení
na co si dát pozor konkrétně u tohoto typu já myslím,že snad jedině na cenu..zkus prolustrovat i jiné dodavatele
ale jednoznačně:neváhej a pomal
22. 3. 2011 12:43
Kdo máte PH - je tenhle dobrý? Případně, na co si dát bacha?
http://www.bionaire.cz/shop/index.php?a=detail&s=S...
22. 3. 2011 12:38
16. 1. 2010 19:11
12. 1. 2010 11:24
10. 1. 2010 17:41
10. 1. 2010 16:46
10. 1. 2010 16:19
10. 1. 2010 10:06
10. 1. 2010 09:30
Předchozí 1 2 3 4 5 Další