Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jana Pá, před 1 hodinou
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„U nás nic, ale přijel bratr, že potřebuje ohoblovat pár…“ Jana Pá, před 1 hodinou
„Hezký den, u nás dnes kapustové karbanátky s bramborovou…“ tara23, před 5 hodinami
„Hezký den polévka ještě dnes pórková a plněné papriky s…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Přečtěte si Zobrazit více
Recenze pražských minipivovarů: Kyseláč z Hostivaru H1 patří ke skutečným pivním hvězdám
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Jak na nejlepší dýňovou polévku: Chuti pomůže vývar a opečená cibule, krémovou konzistenci zajistí smetana
21. 5. 2010 19:39
21. 5. 2010 19:02
21. 5. 2010 15:46
21. 5. 2010 12:35
21. 5. 2010 09:09
21. 5. 2010 07:09
A čo je podradná ryba ? Tá, ktorá nechutí mne ?
Keď niekedy vidím, v akých vodách sa lovia naše ryby, tak si hovorím, že by som ich tiež nejedla. O čo sú čistejšie naše rieky ? Samá chémia...a žiadny rybár nepovie, že ich jesť nebude.
Ja osobne na hoaxy nereagujem. Nie je nič jednoduchšie ako napísať mail a rozoslať ho. Zvyšok urobia tí, ktorým mail pošlem, krásne sa to šíri do sveta.
A ešte jedna poznámka : veľmi dobre viem, ako sa robí marketing na jednotlivé druhy tovaru.
20. 5. 2010 21:36
20. 5. 2010 21:16
20. 5. 2010 17:03
20. 5. 2010 14:29
Vždy jsem si myslela, že zdravotně závadné věci snad ani nikdo nemůže vyrábět, natož prodávat takové věci, které jsou přímo určené dětem, a to i těm nejmenším. Ale bohužel.
Dříve jsme různé reklamy a varování brali s rezervou a s tím, že jen ovlivňují trh. Např.vajíčka - když jich bylo na trhu málo, tak byla nezdravá a když byl trh přesycen, najednou byla zase moc zdravá.
Ale dnes nikdo neví - teď ti to doporučí a za měsíc někdo zjistí, že je to životu nebezpečné, produkt je stažen z prodejen, možná, že se to náhodou dozvíš i ty a pokud ano, tak to můžeš vrátit. A to je vše.
20. 5. 2010 13:54
20. 5. 2010 12:37
Já jsem po obdržení mailu trochu zapátrala, a informace na odkazované stránce mě uklidnily. http://ekonomika.idnes.cz/pangasius-zdravi-neuskod...
20. 5. 2010 09:02
Nezavrhuji tuto rybu z důvodu nějakého nebezpečí pro zdraví.Domnívám se, že kdyby to bylo opravdu nebezpečné nad únosnou mez, tak by se neprodáva. Sám ho ale nejím. Lidé ho hlavně mají rádi kvůli málo, nebo žádným kostičkám stejně jako file. U dětí mají určitou jistotu, že žádnou kostčku tak snadno nespolknou a tím nebudou potíže.
Já raději ryby od nás jako je kapr, nebo i amur(který není sice ryba typicky Česká , ale je u nás pěstovaná)protože jsem patriot-Jihočech,rybář a kostičky mně, ani mým dětem nikdy potíže nedělali. Znám ale mnoho případů u dětí, že rodiče nenaučili své děti jíst ryby a vybírat kostičky, takže dnes u nich je ta situace, že se oškliví nad každou rybou, i lososem, pstruhem atd. a pak to zdravé co je v rybě jim chybí. Je třeba uvážit, PODLE MNE, zda se věnovat dětem při jídle našich ryb a naučit je jíst a nebo ne. A přitom podpořit naše rybářství. Václav.
a-k7r4axc2np-small[1].jpg
pang_3[1].jpg
sanitw2[1].jpg
20. 5. 2010 06:21
19. 5. 2010 22:25
Maris, děkuji za www.adresu, hned jsem si to přečetla.
V mailu mne zarazilo upozornění na karcinogenní látky. Nerada bych dávala něco špatného vnoučatům a Tomášek by se v pangasu ujedl. Bláňa, která ryby nejí,omylem ochutnala (myslela,že jde o kuřecí řízek) a také jí moc chutnal-tak prý ho už bude jíst.
Jsem ráda, že je OK.
1 2 Další