Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 30 minutami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 12 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Hezkou neděli, konečně už neprší a zatím to na déšt…“ tara23, před 27 minutami
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 6 hodinami
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
4. 8. 2010 08:46
4. 8. 2010 08:42
38[2]_178379931.gif
50[1].gif
3. 8. 2010 23:49
3. 8. 2010 21:35
3. 8. 2010 21:30
3. 8. 2010 21:04
3. 8. 2010 20:59
3. 8. 2010 20:57
3. 8. 2010 20:13
Jsem vcelku nezkušená kuchařka, které se povedl guláš pořádně ostrý. Nevíte náhodou jak by se to dalo zmírnit?
Byla bych moc vděčná, děkuju za odpověď
Předchozí 1 2