Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Eviip, před 1 hodinou
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, před 4 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Hezký podvečer U nás byly halušky ..a dnes nadivoko-…“ Eviip, před 1 hodinou
„Tyjo to jsou rady. Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a…“ durmanCZ, před 4 hodinami
„Severinka: já ji koupila v Lidlu, ale ze zahrady je určitě…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 6 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 12 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Přečtěte si Zobrazit více
Andrea, Dagmar, Karmen... Vyberte si ty nejlepší odrůdy jahod. Jak se v nich vyznat?
Tvarohové knedlíky třikrát jinak: plněné meruňkami, s marcipánem nebo s ovocným přelivem
Retro okénko: Čokoláda Studentská pečeť je tu skoro půl století! V roce 1975 stála 11,80 Kčs, a patřila tak mezi dražší pochoutky
4. 1. 2023 01:25
3. 1. 2023 19:47
V receptu Uhlířina je chyba v ingrediencích. Nejsou to dohromady brambory a těstoviny - to je právě Grenadýrmarš, ale BRAMBORY A NOKY. Obě tato jídla totiž občas dělám.
15. 12. 2021 17:13
23. 2. 2021 20:24
4. 2. 2012 13:35
A bodovanie receptov sa mi nikdy nepacilo, ale co uz...
A registracia ma aj preto zmysel, ze hocikto moze tu napisat hocico ako "Anezka". Pod registrovanou Anezkou vsak bude iba ta prava Anezka.
3. 2. 2012 16:04
3. 2. 2012 16:01
3. 2. 2012 15:57
3. 2. 2012 11:31
3. 2. 2012 11:27
3. 2. 2012 11:25
3. 2. 2012 11:09
3. 2. 2012 09:43
Kajo, budeme rádi, když - i jako neregi - písneš pod recepty svoje poznatky Registrovat se určitě nemusíš.
3. 2. 2012 09:11
3. 2. 2012 09:08
1 2 Další