Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„magdalenka: Ahoj, je to v Cíferi- Páci pri kúpalisku ,…“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Julia Oskerova: Štefanová - ten archeopark.? Oplatí sa?“ magdalenka, před 1 hodinou
„Pastýřská pomazánka byla výborná, dokonce manžel ani…“ tara23, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Přečtěte si Zobrazit více
Samosběr jahod 2023: Velký přehled pro celou ČR. Kde si nasbíráte jahody za 50 korun a jak najít nejlepší místo?
Deep fried butter aneb Smažené máslo: Kousky másla v křupavém těstíčku jsou sladkým pouťovým hitem z Ameriky
Zapečené těstoviny 7 x jinak plus tipy, jak díky jednoduchým krokům vyčarovat dokonalé jídlo
16. 1. 2014 22:59
16. 1. 2014 21:11
16. 1. 2014 20:19
400_f_27768469…
4. 1. 2012 19:35
2. 1. 2012 21:58
2. 1. 2012 18:12
2. 1. 2012 17:49
Trenčiansky párok s fazuľou je výborný doteraz, len cena je neporovnateľná
2. 1. 2012 17:08
2. 1. 2012 16:36
2. 1. 2012 16:22
2. 1. 2012 11:01
caj_618955504.jpg
antiperle.jpg
sitovka.jpg
2. 1. 2012 00:04
1. 1. 2012 21:49
A také lečo s moravskou klobásou, nebo jen samotné moravské klobásy v konzervě byly vynikající.
Vepřové maso ve vl.šťávě bylo pěkně libové, že ani u řezníka tak libové maso nebylo k mání.
A z hovězího ve vl.šťávě se dělávala moc dobrá pomazánka.
1. 1. 2012 21:23
1. 1. 2012 20:54
Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další