Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 5 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 5 hodinami
„MarcelaPa: Teda Marcel, jak sladké nemusím jahodové…“ tara23, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Čokoládový perník podle cukráře Josefa Maršálka: Vláčný je díky jablkům, těsto ovšem nesmíte šlehat, jen zlehka míchat
MasterChef Česko: Připravte pro přátele či na oslavu ty nejlepší jednohubky!
Dejte si vejce a hoďte se do klidu! 5 potravin, které spolehlivě zaženou stres
16. 1. 2014 22:59
16. 1. 2014 21:11
16. 1. 2014 20:19
400_f_27768469…
4. 1. 2012 19:35
2. 1. 2012 21:58
2. 1. 2012 18:12
2. 1. 2012 17:49
Trenčiansky párok s fazuľou je výborný doteraz, len cena je neporovnateľná
2. 1. 2012 17:08
2. 1. 2012 16:36
2. 1. 2012 16:22
2. 1. 2012 11:01
caj_618955504.jpg
antiperle.jpg
sitovka.jpg
2. 1. 2012 00:04
1. 1. 2012 21:49
A také lečo s moravskou klobásou, nebo jen samotné moravské klobásy v konzervě byly vynikající.
Vepřové maso ve vl.šťávě bylo pěkně libové, že ani u řezníka tak libové maso nebylo k mání.
A z hovězího ve vl.šťávě se dělávala moc dobrá pomazánka.
1. 1. 2012 21:23
1. 1. 2012 20:54
Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další