Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Mražení jídla “ Sabule77, před 6 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 1 hodinou
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
20. 9. 2012 20:08
20. 9. 2012 20:06
20. 9. 2012 19:47
20. 9. 2012 19:43
20. 9. 2012 19:43
20. 9. 2012 19:37
Prodíráme se nesmyslnými obdivnými výkřiky, které sice na okamžik potěší původního kuchaře (i mně, samozřejmě), ale jinak žádný smysl nemají. Jak to bude vypadat v budoucnu? Třeba jen za dalších 5 let?
Nikdo to číst nebude, aby se nezbláznil. Myslím, že bychom se všichni měli zamyslet, co sem píšeme, protože internet má obrovskou kapacitu a vše se ukládá, vše tu zůstává...a zřejmě to tu na síti bude viset - jako naše stopa - déle než my budeme chodit po Zemi...
Proto bych byla pro zřetelné oddělení aktuálních vzkazů typu "recept se mi líbí, šikulko" a doporučení, které následuje po po realizaci receptu!
Posléze se od toho může začít odvíjet i nový žebříček obliby vyzkoušených receptů.
20. 9. 2012 19:35
20. 9. 2012 19:31
20. 9. 2012 19:30
20. 9. 2012 19:28
20. 9. 2012 19:27
20. 9. 2012 19:23
20. 9. 2012 19:15
Je mi jasné, že mnohdy trapným komentářům se tu těžko ubráníme, ale jestli někdo k receptu napíše: Beruško, jdu koupit brambory, chápu to tak, že recept se líbí a jde si na něj nakoupit suroviny.Myslím si, že u receptů nikdo nestojí a anální alpinismus, na druhé straně je tu mnoho těch, které opravdu svojí úrovní za pochvalu stojí, tak proč nechválit.
A ještě jsem se zamyslela nad tím, že i kdyby komentáře byly pouze k tématu, tak ani ty nelze brát za směrodatné, protože sto lidí, sto chutí a jednomu se cukru může zdát dost, druhému naopak v jeho chuti chybí a tak to je vlastně se vším.
Tak bych svůj příspěvek ukončila tím známým rčením – Nech brouka žít, řiďme se zdravým rozumem a vlastní chutí a ještě malá poznámka:
Na světě a všude kolem nás je takových tragédií a problémů, které by nás mohly opravdu trápit, že toto je proti tomu procházka růžovým sadem a kdybychom měli jen takovéto starosti, tak Pán Bůh zaplať za ně. Přeji všem hezký a pohodový večer
20. 9. 2012 17:52
20. 9. 2012 17:46
Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další