Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„hazel: Stáničko krásné jahody máte, to je radost se na ně…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Julia Oskerova: Julko my dostali od myslivce dančí a…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Dobre odpoledne' vcera jsme meli pecene kure, opecene…“ hazel, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 10 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno před 20 hodinami
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
14. 2. 2009 19:52
14. 2. 2009 19:05
14. 2. 2009 18:26
14. 2. 2009 17:47
14. 2. 2009 17:30
14. 2. 2009 17:27
no neviem ci to prezriem...ja som v jedle dost tradicna....aj ked mi rozum kaze ine...neviem ci tejaja ci kto to tu varil muflonie, teraz bibi tu konina...jezismarja a ja tuto dakeho hlodavca
no budem to robit podla toho bibinho receptu a uvidim....muz sa na tom vyborne pobavil
14. 2. 2009 17:16
Zkopírovala jsem: "Mara stepní (Dolichotis patagonum) je relativně velký savec obývající vyprahlé pastviny a otevřené polopouště střední a jižní Argentiny. Byly vysazovány i na mnoha místech jižní Evropy a v bývalém SSSR, nějakou dobu volně žili dokonce i v Česku, zvláště pak u Žamberka. - zbytek si tam přečtěte, Paprička nebyla od té kapybary daleko
14. 2. 2009 16:55
14. 2. 2009 15:41
14. 2. 2009 15:39
14. 2. 2009 15:36
14. 2. 2009 15:26
14. 2. 2009 15:18
vid foto....je to zamrznute
ostala som z toho zmatena. na obale je napisane, ze je to argentinsky zajac...neviem ci mam tomu rozumiet tak, ze je dovezeny z argentiny, alebo je to nejaka odroda. take tmave zajacie maso som este nevidela. a neviem teraz ako mam vlastne toho zacaja pripravit, ci ako divinu , alebo ako normalneho zajaca podla tohto receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/3532-palermsky-kra...
Předchozí 1 2