JÍŠKA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ janatka, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ mtvrdikova, před 2 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Hezký pátek. Peču https://www.toprecepty.cz/recept/66172…“ janatka, před 2 hodinami
„Moc Vám všem děkuji za přání k narozeninám“ mtvrdikova, před 2 hodinami
„Hezký den, u nás dnes Marinované kuřecí prsa na pomerančích…“ tara23, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 5 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sladký symbol Wimbledonu 2023: Jahody se šlehačkou se s turnajem pojí již 150 let a pro jejich podávání jsou přísná pravidla
Byliny v kuchyni: Zhubněte pomocí kopřivy! Žahavá rostlina je skvělá na odvodnění
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat brambory: Za dva týdny se ukázalo, zda je lepší jutový pytlík nebo běžná spížírna
2. 12. 2014 00:30
1. 12. 2014 08:58
1. 12. 2014 01:11
"Pokud je v jídle smetana či mléko, tak se nezahušťuje tukovou zásmažkou ale pouze jíškou z vody a mouky (záklechtka, zátřepka)"
NEVÍTE PROČ by něco takového mělo platit? Má to nějakou logiku? (náboženství, dietologie..., či čo)
Hledám všude možně i nemožně, ale kde nic, tu nic
Děkuji