Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
(Ne)souboj restaurací spojil soupeře z Pohlreichovy televizní show: Tisíce návštěvníků ocenily steaky, dršťky i kolena
Hit letošních Vánoc: Svařené pivo! Jak si netradiční dobrotu připravit doma?
Čaj z jablečných slupek skvěle zahřeje a voní skořicí a hřebíčkem. Při přípravě je důležité zvolit správnou teplotu vody
22. 3. 2011 17:33
22. 3. 2011 16:40
Já mám ten samý, ale s kameninovou nádobou - výhodou této nádoby je, že jí můžu dát přímo nad "plamen" či jí dát do trouby bez obavy, že praskne Tudíž jakýkoliv základ na omáčku dělám rovnou v PH a ne zvlášť
22. 3. 2011 14:26
22. 3. 2011 13:56
Přes noc pomalím, ráno na mě čeká v kuchyni hotová polévka, nikde žádná pára, kdybych kdybych táhla vývar nejméně 3 hodinky, aby byl silný.
A také guláš - i když si také základ předdělám, přijde mi to tak lepší, ale pak je už vše bez práce. Dále roštěná, ptáčky, hovězí na víně, prostě omáčky, které se jinak vaří dlouho a musí se tím pádem u toho dlouho stát. Těším se na léto, že budu více pomalit, když budeme trávit raději dopoledne na zahradě než u plotny.
22. 3. 2011 13:28
22. 3. 2011 13:26
já do loňska vůbec neměla tušení o nějakém PH,upozornila mě ne něj Yanull,za čež jsem jí nesmírně vděčná
přesně,jak to píše Magduška..je naprosto ženiální
úžasnýjedinečný on pomalí a já mám spoustu volného času,který využiju smysluplněji než mícháním guláše..
o finální chuti pokrmů z PH nemluvě
zvláště s nastávajícím hezkým,potažmo teplým počasím je PH naprosto k nezaplacení
na co si dát pozor konkrétně u tohoto typu já myslím,že snad jedině na cenu..zkus prolustrovat i jiné dodavatele
ale jednoznačně:neváhej a pomal
22. 3. 2011 12:43
Kdo máte PH - je tenhle dobrý? Případně, na co si dát bacha?
http://www.bionaire.cz/shop/index.php?a=detail&s=S...
22. 3. 2011 12:38
16. 1. 2010 19:11
12. 1. 2010 11:24
10. 1. 2010 17:41
10. 1. 2010 16:46
10. 1. 2010 16:19
10. 1. 2010 10:06
10. 1. 2010 09:30
Předchozí 1 2 3 4 5 Další