Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italska panacota

http://www.toprecepty.cz/recept/8776-italska-panac...

autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.11.2009 23:28:20
nahlásit smazat


Eli,děkuji budou o Vás.
autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.11.2009 23:26:53
nahlásit smazat


Spagetko, prosím Vás čtěte pozorně,ať víte o čem se píše.
autor: Eliza
vloženo: 21.11.2009 23:26:08
nahlásit smazat


Jen se zbytečně ztrapňujete. Škoda, třeba jste jinak příjemný společník. S přáteli se pro dnešek loučím a vám, Samo, také přeji pěkné sny.
autor: spagetka
vloženo: 21.11.2009 23:23:31
nahlásit smazat


Samouku, právě proto, že to není originální recept, proto není originální název PANE KUCHAŘI
autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.11.2009 23:22:02
nahlásit smazat


Elizo- nikde nevidím upozornění na to,že je to italský recept navíc ani název nemáte správně. Italsky je to Panna Cotta, Bára Vám to potvrdí.
Já bych řekl,že jste to opajcla prakticky doslova,ale to je můj názor.Jinak obava o můj čas a práci není Vaše starost.
autor: spagetka
vloženo: 21.11.2009 23:20:58
nahlásit smazat


Žížalko, je to ztráta času a zbytečně procvakaných kláves, souhlas smajliksmajliksmajliksmajlik, nejhorší srážka je s....
autor: zizala
vloženo: 21.11.2009 23:18:09
nahlásit smazat


Končím diskuzi, s hlupákem nemůžu diskutovat.
autor: spagetka
vloženo: 21.11.2009 23:18:04
nahlásit smazat


Podnětný přínos k receptu od pana samouka, už i opruzeniny zde oooooosmajliksmajliksmajlik, nechcete kytičku?smajlik
autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.11.2009 23:11:34
nahlásit smazat


Žížo,pokud by se Vám to opravdu stalo, tak znám výbornou mast na opruzeniny.
S tím soudem to máte odkud.Myslím, že citujete Drobka. To jsou Spojené státy, kde se sloučily všechny kuchyně světa díky přistěhovalectví.
autor: Eliza
vloženo: 21.11.2009 23:07:59
nahlásit smazat


Samouku smajlik, skutečně nemám zapotřebí opisovat recepty někoho jiného. Vymyslím jich sama dost, nahlédněte...smajlik Prostě jsem včera uvařila tento italský dezert (a to "italský" jsem uvedla i v názvu) a protože tu nebyl, dala jsem si práci s tím, že jsem ho napsala. Také jsem ho vyfotila svým fotoaparátem, ve své kuchyni a na svém talíři. Jestli jste si ho vy našel kdesi na internetu a nalezl podobnost (hodně vzdálenou, mimochodem) ve formulaci, se mě netýká. Recept není vlastnictvím nikoho, je "italský", ale to jsem již uvedla - dokonce to bylo první slovo, které jsem napsala...smajlik Zdejší adminy můžete kontaktovat v tom smyslu, aby zaměnili slůvko "autor" za například "vložil/a". Tedy pokud opravdu nemáte co na práci, jak nám tady předvádíte...smajlik
autor: zizala
vloženo: 21.11.2009 23:07:21
nahlásit smazat


Slovo "autor" je přednastavené, s tím nikdo z nás nic neudělá
autor: Jana Remkova
vloženo: 21.11.2009 23:06:30
nahlásit smazat


samouk (neregistrovaný/á) kolegyně mi psí hlavu nasadí, ale je mi to úplně na párku. Nechci dále poslouchat, že nejsem schopna svého názoru. Ovšem, tuto diskuzi, pokud se míní rozvíjet bych opravdu přesunula do diskuze, v tom zase souhlasím se spagi.
autor: zizala
vloženo: 21.11.2009 23:06:08
nahlásit smazat


Jano, špagetka má pravdusmajlik
autor: zizala
vloženo: 21.11.2009 23:03:12
nahlásit smazat


Samouku, autorství receptů se na celém světě bere obecně, dokonce se to řešilo u evropského nebo jakého soudu. Autorem, pokud není znám konkrétní, je prostě ten, kdo pošle recept. Fotky musí být vlastní. A to Eliza splnila. Jestli jde o to slovíčko autor, tak to je otázka pro autory stránek, nechápu, proč s tím obtěžuješ nás. Takový dotaz bys musel klást u 95% receptů...jenže ty prostě chceš pruditsmajliksmajliksmajlik
autor: spagetka
vloženo: 21.11.2009 23:02:17
nahlásit smazat


Já se domnívám, že komentáře pod receptem se mají týkat receptu jako takového , pokud se to zvrhne v takovouto debatu, ptří to do diskuze nebo na POKEc, Jana Remková nedávno toto prohlašovala,mrzí mě že měří dvojím metrem. Takto se komentáře zbytečně nafukujou - což byly kdysi i její slova. Mluvím jen o tom, dát to jinam
autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.11.2009 23:00:09
nahlásit smazat


Jano Remková, já vím,že jsme si nepadli do oka,ale přesto děkuji za podporu. Doufám,že Vám kolegyně nenasadí psí hlavu.To by mne doopravdy mrzelo.Mějte se hezky.
autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.11.2009 22:56:02
nahlásit smazat


Spagetko - nechte si své rady,já bych řekl, že se to týká konkrétně tohoto receptu.Nevšimla jste si ? Vy tu máte jedinné řešení vymazat ?
autor: Jana Remkova
vloženo: 21.11.2009 22:55:41
nahlásit smazat


Samouk, normálně tě nemám ráda, ale máš právo se k receptům vyjadřovat, proč ne? No a zcela a naprosto vyjímečně s tebou dnes souhlasím. Jen si myslím, že Eliza ten recept neopsala z odkazu, který jsi zde zadal. Já zadávám jako autora i zetě, popř. dceru, nebo i web, kde recept najdu. A zadám ho tady třeba proto, že se mi líbí a tady není. Takže ano, dnes souhlassmajlik
autor: spagetka
vloženo: 21.11.2009 22:50:51
nahlásit smazat


Buď se registrujte, nebo nereagujte a tímto je celá debata nanic. Prosím admini o vymazání příspěvků, které se netýkají konkrétního receptu, nebo ať samouka upozorněj na využití POKECU, děkuji
autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.11.2009 22:48:01
nahlásit smazat


samozřejmě o ničem,ale ten Váš.Proč nejste ochotny připustit,že recept je jednoduše opsán a pozměněno pár slov.
Čeho se bojíte ?
autor: magdalenka
vloženo: 21.11.2009 22:46:44
nahlásit smazat


P. samouk, bez toho, že by som sa Vás chcela dotknúť, viem že sa Vám tu nepáči, nechápem, čo Vás láka sem nazerať? Čo je cieľom Vašich komentárov? Nechcete sa obrátiť so svojimi názormi a príp. návrhmi na admin.?
autor: spagetka
vloženo: 21.11.2009 22:44:58
nahlásit smazat


samouk (neregistrovaný/á) - já myślela, že nechcete mlátit prázdnou slámu - příspěvek je zas o ničem .....
autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.11.2009 22:41:36
nahlásit smazat


Žížalo, opravdu úplně jiné suroviny.Oba recepty - litr smetany,6 plátků želatiny, 6 lžic cukru, kde vidíte ten zásadní rozdíl.
Vidět jste ho mohla, nejen v Itálii,ale nikdo se nevydává za autora.To je jako s recepty v restauracích.Co předvádíte tady to se hned tak nevidí.Jen tak dál.
autor: zizala
vloženo: 21.11.2009 22:13:52
nahlásit smazat


Samouku, tohle je klasický italský recept, dělá ho tam kdekdo, je profláknutý a NENÍ to výmysl toho konkrétního Itala. Já ho tam viděla v cukrárnách. Tak nevím, co řešíš!! A Eliza ho má z jiných surovin. Dej si pohovsmajlik
autor: Patricie
vloženo: 21.11.2009 21:39:15
nahlásit smazat


Papričko, ta vysoká bábovka je panetone.
Eli, moc pěkný recept.smajliksmajlik+
autor: Paprika
vloženo: 21.11.2009 21:31:24
nahlásit smazat


... a já si až do dneška myslela, že panacota je te vysoká italská bábovka, co se prodává v takové papírové krabici. A ono je to něco úplně jiného ... no stydím se za nevědomost. Elizo smajlik - Ď. za recept, rozšířila jsi mi opět obzory. Musí to být dobrota. Fotečky jako vždy smajliksmajlik. smajliksmajliksmajlik smajlik
autor: spagetka
vloženo: 21.11.2009 21:25:20
nahlásit smazat


samouk (neregistrovaný/á) - neodpověděl jste na mou otázku - u všech řízků, svíčkových, atd je autorem ten, kdo to vložil. Nepochopil jste nic, dobrou noc a hezký´zbytek víkendu....
autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.11.2009 21:23:43
nahlásit smazat


pro spagetku- asi neumím číst,já tam vidím : Autor:Eliza.
Asi mám vlčí mlhu. Už nemusíte reagovat, je to mlácení prázdné slámy.Dobrou noc
autor: spagetka
vloženo: 21.11.2009 20:54:52
nahlásit smazat


samouk (neregistrovaný/á) - Eliza neuvádí, že je autor, pouze uvádí název recept charakterizující ho. A btw. - např. u svíčkové, řízků atd je, prosím pěkně, jediný autor toho geniálního nápadu, kdo? Děkuji za odpověď
autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.11.2009 20:45:35
nahlásit smazat


Bylo zde jasně řečeno,že se uvede zdroj receptu.V tomto případě se vydáváte za autora. Vy jste opravdu Panna cottu vymyslela? Pak Vám tedy gratuluji.

Myslím,že ne,ale dovedete si to zřejmě dobře okecat a ostatní to odsouhlasí. To tady funguje bezvadně. Škoda dalších komentářů. Tak zatím.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ hazel, před 31 minutami

„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46

„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více