Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„hazel: krásně navařeno já ještě tady chřest neviděla a mám…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Tak toto byla vecere u nas. Zadny desert. Byla jsem cvicit…“ hazel, před 6 hodinami
„Simona Skolakova: Simonko to jste meli krasny damsky vylet…“ hazel, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 9 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 22 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přečtěte si Zobrazit více
Svačiny podle horoskopu: Býkům stačí jahody v čokoládě, Raky uspokojí křupavé preclíky a Kozorozi volí klasický sendvič
Podzim na talíři: Uvařte si krémovou polévku z pečeného celeru se žampiony a vínem
Svatomartinské víno 2022: Velký přehled, kde se od zítřka bude koštovat, za kolik letos pořídíte lahvinku a kde bude vypečená husa
16. 1. 2014 22:59
16. 1. 2014 21:11
16. 1. 2014 20:19
400_f_27768469…
4. 1. 2012 19:35
2. 1. 2012 21:58
2. 1. 2012 18:12
2. 1. 2012 17:49
Trenčiansky párok s fazuľou je výborný doteraz, len cena je neporovnateľná
2. 1. 2012 17:08
2. 1. 2012 16:36
2. 1. 2012 16:22
2. 1. 2012 11:01
caj_618955504.jpg
antiperle.jpg
sitovka.jpg
2. 1. 2012 00:04
1. 1. 2012 21:49
A také lečo s moravskou klobásou, nebo jen samotné moravské klobásy v konzervě byly vynikající.
Vepřové maso ve vl.šťávě bylo pěkně libové, že ani u řezníka tak libové maso nebylo k mání.
A z hovězího ve vl.šťávě se dělávala moc dobrá pomazánka.
1. 1. 2012 21:23
1. 1. 2012 20:54
Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další