Sladký bochník
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 929 kJ / 3 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,62 g |
Tuky | 120,40 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 695 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 532,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept na webe uverejnila pani Bednarova a ja som si ho upravila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2009 11:38
Chleba z hotové směsi byl OK. Byl nahoře světlejší než na stranách a dole, ale propečený. Tak nevím.
12. 1. 2009 11:09
No paprika....tak toto ma velmi velmi mrzi, netusim vo co go. ja mam klasicku pekaren, ziadnu xxl, len tu na sypke suroviny do 500g. clovece v com moze byt teda problem. je pravda, ze horna polovica bochniku byva vzdy svetlejsia ako spodna, ale nedopecena nebola nikdy.....vies co prave sa smejem, lebo som si vyvolala tvoju fotku z truby...ty kokso, tym by si nachovala aj pol panelaku.....prepac.....a ked pecies normalny chlieb, tak nemas problem s dopekanim vrsku? mozno by som ti poradila aby si svetlost dala na 2, ale obavam sa ze spodok budes mat uplne cierny....cesto obsahuje cukor, takze neviem...ak ti nebude luto pripadnych surovin, skus to dat na 2.....davat ti dalsie rady ako vylepsovat chut bochniku sa mi zda pri rieseni tvojho problemu scestne....(davam aj nahrubo nasekane vlasske orechy) paprika velmi ma to mrzi, ani netusis ako....aj kvoli tomu, ze ten bochnik napr. moj zat zje na ranaje skutocne cely a sam, takze ked sme na slovensku, robim na rano dva a minule ho skusil aj otecko a tak som mu posielala tiez jeden.
12. 1. 2009 10:40
12. 1. 2009 10:36
12. 1. 2009 10:30
12. 1. 2009 09:08
Pekla jsem v sobotu podle návodu, jen jsem přidala ještě citonovou kůru. Výsledek byl chutově moc dobrý, ale nahoře uprostřed trošku nedopečený (foto 1). Na špejli už se nelepil, ale po vychladnutí se trošku "zhňácnul". Nicméně za 3 hodiny už nebyl, tak jsem dostala povel upéct v neděli repete - a větší. Tak jsem zvedla recept o 50% (mám přece velkou pekárnu XXL) a dala jsem místo sušeného droždí čerstvé. Vložila jsem do pekárny (po pípnití rozinky, mandle a cit.kůru) a šli jsme s dětma bobovat. Vrátila jsem se a bochník byl nalepený z vnitřní strany na okenko DP Pekárna standartně dopekla - nahoře pochopitelně nedopečeno, tak jsem celou formu vzala a vrazila na 15 min. do normální trouby na 160°C dopéct. Byla jsem z toho nešťastná, jaký jsem tele, že nezvladnu v DP nic než chleba z kupované směsi. Ale bochník byl chuťově fakt skvělý. Všichni se cpali, až měli boule za ušima. Takže máš ode mne 1*. Recept super, já se musím ještě hodně učit
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 17 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 8 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 10 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 10 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 11 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 12 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 13 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: domácí pekárna moulinex recepty recepty pro domácí pekárnu moulinex pekárna moulinex recepty recepty domácí pekárna moulinex sladké recepty pro domácí pekárnu moulinex recepty moulinex domaci pekarna recepty moulinex pekárna recepty recepty pekárna moulinex recepty na domaci pekarnu moulinex recepty do pekárny moulinex domácí pekárny moulinex recepty sladké recepty z domácí pekárny recepty do domácí pekárny moulinex překynuté těsto domácí pekárna recepty moulinex sladké recepty do domací pekarny domácí pekárna sladké recepty sladké recepty domácí pekárna recepty pro domácí pekárny moulinex
Suroviny: mléko, žloutek, máslo, cukr vanilkový, cukr, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, droždí sušené, rozinky, lupínky mandlové
Sladký bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkY6
51 názorů