Bramborová baba z domácí pekárny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 292 kJ / 3 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,81 g |
Tuky | 233,70 g |
Vláknina | 52,31 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 10,64 g |
Sůl | 26,69 g |
Sacharidy | 353,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2013 22:33
28. 11. 2012 15:48
9. 2. 2012 22:15
mám ETA Siesta a nemůžu si ji vynachválit. "Sebral" jsem ji bábině, která ji přestala používat poté, co jí několikrát geclo(spadlo) těsto. Je jedno, jestli pečeš z krabiček, či směsných mouk, sušeného droždí, nebo rozmíchaného v mléce.
Zjistili jsme, že to způsobuje rozdíl teplot. Když jsem ji jednou přinesl z komory do kuchyně (rozdíl cca 20°C) tak mi taky těsto geclo. Od té doby, co ji nechám cca hodinu se ohřát na pokojovou teplotu se mi to nestalo ani jednou.
Třeba to jako tip pomůže.
PS: Já miluju chleba se zapečenými škvarky, k tomu už není třeba nic mazat
7. 1. 2010 21:54
Rada by som podotkla, že kým som sa naučila upiecť poriadkny chlebík, s ktorým som bola spokojná a ktorý som už mala vychytaný, prešlo asi 3-4 mesiacov. Nie je chyba v pekárni, proste sa potrebuješ naučiť ako na to.
Ak ti môžem doporučiť chlieb, skús upiecť podľa receptu, ktorý používam vždy, mení sa len múka, semienka a prípadné vložky ako pažitka, cibuľka, provensálske korenie, bazalka... ale tieto prísady už dávam iba niekedy, ak potrebujem špeciálny chlieb.
Takže ten recept :
http://www.toprecepty.cz/recept/5025-univerzalni-c...
7. 1. 2010 13:04
7. 1. 2010 12:45
7. 1. 2010 12:15
1. 1. 2010 21:53
1. 1. 2010 14:07
7. 12. 2009 11:07
7. 12. 2009 11:06
9. 3. 2009 14:34
9. 3. 2009 13:50
9. 3. 2009 13:49
9. 3. 2009 13:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 30 minutami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 33 minutami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 34 minutami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 35 minutami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 37 minutami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 48 minutami
Drožďová pomazánka podle Matyska
janatka uvařila před 50 minutami
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 1 hodinou
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: recepty na chleba z domácí pekárny domácí chleba recepty langoše těsto recept chleba z domácí pekárny recepty domácí pekárny chleba pekárna na chleba recepty domácí kuchařka domácí sekaná recept domaci pekarna-recepty domácí recepty domácí sekaná bramborová buchta recepty na chleb z domaci pekarny vdolky recept recept na chleba z domácí pekárny langoše těsto chleba z domácí pekárny baba bramborová baba sekaná z pekárny
Suroviny: brambory, mouka hladká, vejce, sůl, pasta feferonková, česnek, cibule, kmín celý, majoránka, prášek do pečiva, slanina uzená, zelí kysané, olej
Bramborová baba z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyX
17 názorů