Alstroemérie
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ovocné pasty do krémů si připravuji sama přes léto postupně tak, jak ovoce dozrává.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 8. 2014 14:00
Velmi krásné Máš opravdu talent a velkou trpělivost
6. 8. 2014 17:54
Smekám!!!!
6. 8. 2014 09:45
Krásné, škoda jíst Jo samouk, máš talent
6. 8. 2014 09:43
Krásná práce.
6. 8. 2014 09:42
HankaR.: Ano, všechno je jedlé (kromě drátků a floristické pásky, které byly použity při výrobě květiny). Jsem samouk, ale baví mně to
6. 8. 2014 08:52
Ani se nechce věřit,že toto je jedlé
Je to krása a ty jsi velice šikovná
Je to krása a ty jsi velice šikovná
6. 8. 2014 07:10
Cože??? To je jedlé a vytvořené rukama???
6. 8. 2014 07:00
kráása
5. 8. 2014 22:42
... tak to je teda věc. Čučím jak puk
Taková jedlá Adéééla
Taková jedlá Adéééla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 9 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 9 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 11 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 11 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 11 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 11 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 12 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Ananas v kuchyni: Zamilujete si ho v dezertech i ve sladkokyselé omáčce s masem
Další recepty
Tématické fráze: jedlé květy z fondantu
Suroviny: korpus piskotový, krém malinový, marcipán
Alstroemérie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm6B
9 názorů