Alsaský šugrut
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 545 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,30 g |
Tuky | 255,39 g |
Vláknina | 58,36 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 12,87 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 219,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 4. 2016 19:21
10. 4. 2016 19:04
10. 4. 2016 18:26
23. 11. 2010 20:08
4. 3. 2010 13:10
4. 3. 2010 12:57
9. 9. 2009 13:09
6. 7. 2009 22:23
6. 7. 2009 21:24
6. 7. 2009 19:45
3. 10. 2008 19:23
1. 7. 2008 18:32
21. 4. 2008 19:57
21. 4. 2008 16:15
21. 4. 2008 16:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 20 minutami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 13 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 14 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 23 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Právě bylo uvařeno:
Kynutý makový závin
monika.jandikova uvařila před 35 minutami
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 1 hodinou
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 3 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 10 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Vaření s vínem nebo přidání vína do pokrmu má svá pravidla. Jen tak víno předá ze sebe to nejlepší a jídlo skutečně pozdvihne
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: co k večeři alsaský hrnec jak se vaří brambory alsaske zeli ekucharka.cz co uvarit k veceri alsaské brambory ekuchařka video recepty jak vařit zelí jak uvarit parky litinový hrnec recepty jak se vaří párky co vařit k večeři jak se vaří zelí jak uvařit zelňačku co vařit litinové hrnce jak se vari zelnacka co uvarit z brambor jak vařit párky
Suroviny: zelí kysané, cibule, brambory, slanina anglická, klobása, maso uzené, párky, víno bílé, koření hřebíček, koriandr, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, česnek
Alsaský šugrut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WDX
17 názorů