Salát s lososovým přelivem a mozzarellou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 565 kJ / 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,49 g |
Tuky | 53,05 g |
Vláknina | 3,36 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 12,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství zeleniny je orientační, je možno přidat jinou oblíbenou zeleninu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2018 06:49
28. 5. 2018 06:46
28. 5. 2018 06:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 3 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 23 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Bylinka77 uvařila před 9 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 2 hodinami
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 2 hodinami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 2 hodinami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 3 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 4 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 4 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 14 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 15 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sázená vejce z toustovače: Připravte si je s krásně tekutým žloutkem
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Tři zmrzlí: Ledoví muži Pankrác, Servác a Bonifác letos nejspíš úrodu neohrozí, přesto sazeničky dobře chraňte
Další recepty
Tématické fráze: broskve recepty
Suroviny: okurka salátová, rajče, sýr mozzarella, bazalka čerstvá, losos, olej, majonéza, bavorská hořčice, med, sůl, pepř
Salát s lososovým přelivem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yGjR
3 názory