Pórkový quiche s kuřecím masem podle Eduarda
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 742 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,88 g |
Tuky | 8,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 481 mg |
Sodík | 481 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 4 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Omáčka z řapíkatého celeru
Anaja uvařila před 2 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Kolibinka uvařila před 22 minutami
Banánové lívance
Estermik uvařil před 22 minutami
Buchta Fešák
Fitulka uvařil před 27 minutami
Maková náplň
ZdeLena uvařila před 43 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
AndreaAbb uvařila před 46 minutami
Babiččina rychlá kulajda
Rudischova uvařil před 1 hodinou
Vepřové na rajčatech s rýží
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Domácí Bounty
Petra Dvor. uvařil před 1 hodinou
Kefírová buchta - rychlovka
vladkalejskova uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: quiche podle eduarda
Suroviny: těsto listové, cizrna, pórek, prsa kuřecí, smetana na vaření, sýr, pepř, koření provensálské
Pórkový quiche s kuřecím masem podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O4mB
0 názorů