Polévka hokkaido (Dělená strava podle LK - Kytky + zelenina)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 931 kJ / 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 21,07 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévka voní zázvorem, je lehce štiplavá a s Misem nasládlo-nakyslá. S opečeným chlebem z toustovače jsem skvěle povečeřela. Chtěla jsem si vzít do práce, ale nebylo už co. Pokud bych použila zeleninový vývar, polévku bych určitě okyselila citronovou šťávou a lehce přisladila, třeba troškou medu nebo agáve sirupu. Můžeme přidat na posyp třeba lahůdkovou cibulku. Už jsem zkoušela několik hokaido polévek, ale tahle první nám všem chutná. Je to jenom o dochucení. Opečený chleba z toustovače přidá vůni navíc.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 5 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 5 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 6 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 6 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 6 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 7 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 7 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 8 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Polévková směs připravená na tuku byla hitem našich babiček. Připravíme ji podle oblíbeného receptu
Další recepty
Suroviny: dýně hokkaido, cibule, olej olivový, zázvor, sůl, pepř, chilli,
Polévka hokkaido (Dělená strava podle LK - Kytky + zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzKr
0 názorů