Sekaná jako "hambáč"
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Někdo tenhle „recept“ odsoudí, ale je to jenom nápad, jak změnit chuť a vzhled zbytku sekané na zajímavé jídlo (hlavně asi pro mládež a pro pány, ale ani dámy snad nepohrdnou).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2020 14:12
Všem vám moc děkuji za milé ohlasy, jsem za ně moc ráda!
Dajda: SilviaD: JanaHl: Ivana Ch: Recept jsem původně myslela na využití domácí sekané k večeři. Ale ta na fotce je kupovaná a výborná. Mám tady ve městě oblíbená dvě řeznictví, do jednoho chodím pro špekáčky, gothaj, tlačenku a pod., a do druhého chodím sporadicky (je hodně z ruky), ale tam dělají také řadu výtečných věcí, mimo jiné i několik druhů skvělé sekané. Je to renomované řeznictví (kromě lepšího zboží mají i trochu "lepší" ceny ) Asi mám šťěstí, že mám takový výběr! Děvčata, moc vám ještě jednou děkuji za vaše kladné reakce!
Dajda: SilviaD: JanaHl: Ivana Ch: Recept jsem původně myslela na využití domácí sekané k večeři. Ale ta na fotce je kupovaná a výborná. Mám tady ve městě oblíbená dvě řeznictví, do jednoho chodím pro špekáčky, gothaj, tlačenku a pod., a do druhého chodím sporadicky (je hodně z ruky), ale tam dělají také řadu výtečných věcí, mimo jiné i několik druhů skvělé sekané. Je to renomované řeznictví (kromě lepšího zboží mají i trochu "lepší" ceny ) Asi mám šťěstí, že mám takový výběr! Děvčata, moc vám ještě jednou děkuji za vaše kladné reakce!
9. 11. 2020 13:30
Dělávám podobně, hlavně když byl ještě můj muž, Pepča darebák o to moc nestojí
9. 11. 2020 11:47
Tiež sme si takúto dobrotu doma robievali ale momentálne kúpiť dobrú sekanú je skorej zázrak. Dávnejšie piekli u nás sekanú na družstve vo výrobni. Predávali ju koľkokrát ešte horúcu. To bolo niečo tak dobré.
9. 11. 2020 10:58
MamlajdaD. Proč by to měl někdo odsuzovat - v Bavorsku vám pravou bavorskou sekanou naservírují taky do housky a je to náramná dobrota. Křupavá teplá houstička a výtečná sekaná, ale nepředstavujte si tu bavorskou prodávanou v našich supermarketech, pro tuhle musíte zajít do pořádného německé masny!
9. 11. 2020 10:42
Super Přesně tohle jsem dělávala klukům taky a setkalo se to s nadšením. Obyč housky, sekaná, nebo lanšmít, když byl ještě jedlý, kečup, tatarka a k tomu cokoli, co bylo zrovna doma.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 21 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Bleskové rohlíky
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bábovka
Anicka78 uvařila před 17 minutami
Krůtí prsa na bazalce a paprice
poirotka uvařila před 17 minutami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
janatka uvařila před 3 hodinami
Zeleninová fazolačka
hanulfilipova uvařila před 3 hodinami
Kuskus s kuřecími kousky a zeleninou
cherst uvařila před 4 hodinami
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 12 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 14 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 14 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 15 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
Jak připravit semifreda? Miniaturní dortíčky jsou plné smetany, ovoce a čokolády
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Další recepty
Suroviny: sekaná, sýr, houska, zelenina, zelenina, hořčice
Sekaná jako "hambáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz2L
5 názorů