Sekaná na celeru a cibuli z pomalého hrnce
Sekaná je jednoduchým pokrmem z mletého masa. V tomto receptu necháme šišku masa péct v pomalém hrnci. Na základ pod maso použijeme cibuli a chuťově výrazný celer. Zelenina a vypečená šťáva se pak stane, spolu se smetanou, lahodnou omáčkou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 639 kJ / 2 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,59 g |
Tuky | 175,21 g |
Vláknina | 44,27 g |
Cholesterol | 627 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 93,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Rozmixování, naředění a prohřátí omáčky můžeme také udělat v klasickém hrnci na sporáku. Prohřátí bude rychlejší.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2024 21:23
19. 2. 2024 21:31
21. 11. 2023 12:01
20. 11. 2023 22:59
20. 11. 2023 21:49
20. 11. 2023 12:29
18. 11. 2023 20:30
18. 11. 2023 20:03
18. 11. 2023 15:22
18. 11. 2023 12:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 16 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 9 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 11 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vytvarovat masovou roládu. Stačí správně použít potravinářskou fresh fólii
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
7 nejoblíbenějších semen pro naše zdraví. Která používáme nejčastěji a na co se nejvíce hodí?
Další recepty
Suroviny: maso mleté, špek, cibule, česnek, vejce, kmín drcený, pepř mletý, sůl, strouhanka, strouhanka, celer, cibule, smetana na vaření
Sekaná na celeru a cibuli z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER09k
Hovězí srdce v cibulové omáčce se smetanou
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,0 (2×)