Dušená játra na cibulce v odlehčené variantě
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 986 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,60 g |
Tuky | 8,89 g |
Vláknina | 7,18 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 33,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 4 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 5 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 5 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 6 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak ochutit játra na cibulce? 11 tipů vám pomůže k výbornému jídlu
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Další recepty
Suroviny: játra, vývar, mouka hladká, cibule, kmín celý, sůl, paprika sušená sladká, pórek
Dušená játra na cibulce v odlehčené variantě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vW80
0 názorů