Dušené červené zelí s povidly
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 488 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,37 g |
Tuky | 15,93 g |
Vláknina | 15,47 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Povidla dají zelí příjemnou chuť. Dala jsem dvě lžíce, klidně dejte jednu a pak přidejte a dochuťte.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 7 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 12 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 16 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 16 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 5 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 6 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 8 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 9 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 10 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 10 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Přílohové hlávkové zelí k masu a knedlíkům - to není úplně snadná disciplína. S našimi radami to ale zvládnete hravě
Další recepty
Suroviny: zelí hlávkové, jablko, brambory, cibule, víno, sádlo, cukr, povidla švestková, koření hřebíček, skořice celá, sůl, cukr, ocet
Dušené červené zelí s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w1oG
0 názorů