Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Pomazánka je velice pikantní. Kdo má rád jen lehce pikantní, může dát jen polovinu Harisy. Směs nemusí být jen na topinky, dá se použít pod maso, jako příloha ke klobáskám, nebo jako směs na špagety.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 9 177 kJ / 2 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,18 g |
Tuky | 122,72 g |
Vláknina | 61,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18,77 g |
Sůl | 48,75 g |
Sacharidy | 231,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od kolegyně a je opravdu moc dobrá. Počet sklenic jsem neuváděla, záleží na tom, jak velké skleničky použijete.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 8. 2023 18:36
8. 8. 2023 22:53
7. 8. 2023 09:12
5. 8. 2023 16:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 56 minutami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 3 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 4 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Právě bylo uvařeno:
Vepřové kostky na houbách
Petra Dvor. uvařila před 3 minutami
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Carolka409 uvařil před 48 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 1 hodinou
Rybí salát podle ČSN z roku 1967
Alvinsatya uvařil před 1 hodinou
Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 1 hodinou
Banánová bábovka
Babicka32 uvařila před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 1 hodinou
Mini Pavlova se šlehačkou
kastan72 uvařila před 1 hodinou
Bramborovo - kuřecí guláš
Marie65 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky
Jak dusit zeleninu. Na základní způsob úpravy je ideální použít hrnec se silným dnem a poklicí
Cuketu očistíte a vydlabete raz dva. Stačí se podívat na názorné video
Další recepty
Suroviny: cuketa, olej olivový, cibule, česnek, sůl, cukr, ocet balsamiko, protlak rajčatový, omáčka worcesterová,
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x6vV
4 názory