Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem

Pastýřský koláč je pokrm pocházející z Velké Británie. Nejedná se však o sladký, nýbrž o slaný koláč, kde jeho základ tvoří mleté maso s rajčatovou omáčkou a vrchní část koláče je zapečená bramborová kaše.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 50 min

80 min (30 min příprava + 50 min tepelná úprava)

24. 2. 2024 23:31

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 934 kJ / 2 135 kcal
Bílkoviny141,15 g
Tuky118,68 g
Vláknina26,08 g
Cholesterol 784 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,68 g
Sacharidy114,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem získala v časopise Gurmet.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

27. 2. 2024 17:50

Dámy, já Vám oběma moc děkuji... :-K Škoda, že Vám nemohu nabídnout... ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 2. 2024 21:02

Krása na talíři:-KPochutnala bych si:-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 2. 2024 21:00

:-)<3:yes::yes: moc pěkně jsi upekla :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory typ c, žloutek, mléko plnotučné, smetana ke šlehání, parmazán, máslo, sůl, pepř mletý, maso jehněčí, vývar kuřecí, olej olivový, cibule, mrkev, hrášek mražený, celer řapíkatý, pasta rajčatová, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, česnek, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6z72