Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
Pastýřský koláč je pokrm pocházející z Velké Británie. Nejedná se však o sladký, nýbrž o slaný koláč, kde jeho základ tvoří mleté maso s rajčatovou omáčkou a vrchní část koláče je zapečená bramborová kaše.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 934 kJ / 2 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,15 g |
Tuky | 118,68 g |
Vláknina | 26,08 g |
Cholesterol | 784 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 114,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem získala v časopise Gurmet.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 2. 2024 17:50
Dámy, já Vám oběma moc děkuji... Škoda, že Vám nemohu nabídnout...
26. 2. 2024 21:02
Krása na talířiPochutnala bych si
25. 2. 2024 21:00
moc pěkně jsi upekla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 2 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 3 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 6 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 8 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno 30. 4. 2024 16:58
Právě bylo uvařeno:
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 1 hodinou
Cikánská hovězí pečeně
Vanda_A uvařila před 1 hodinou
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Denny2111 uvařila před 3 hodinami
Hovězí guláš z kližky
Vivikina uvařila před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Panova uvařila před 5 hodinami
Koka buchta
Panova uvařila před 5 hodinami
Moravský králík
Libotovska uvařil před 5 hodinami
Koláče s tvarohem a rebarborou
Kamilana uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pažitka ozdobí jarní stůl a příjemně dochutí vaječná, tvarohová a další jídla. Podívejte se, jak ji můžete využít
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Páté postní neděli se říkalo Smrtná. Po vyfukování vajíček můžete vaječný obsah lahodně zužitkovat
Další recepty
Suroviny: brambory typ c, žloutek, mléko plnotučné, smetana ke šlehání, parmazán, máslo, sůl, pepř mletý, maso jehněčí, vývar kuřecí, olej olivový, cibule, mrkev, hrášek mražený, celer řapíkatý, pasta rajčatová, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, česnek, sůl, pepř mletý
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6z72
3 názory