Hovězí guláš v pomalém hrnci
Hovězí kližka chutná díky dlouhému vaření při nižší teplotě skvěle, je šťavnatá a dobře vynikne její chuť. Podáváme ji s pikantní omáčkou, čerstvou zeleninou a rýží nebo bulgurem.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 502 kJ / 1 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,13 g |
Tuky | 22,85 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 815 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 55,53 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 21 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 59 minutami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 1 hodinou
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 3 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 14 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Suroviny: kližka hovězí, cibule, česnek, vývar hovězí, mouka hladká, koření paprika gulášová, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř mletý, kmín celý
Hovězí guláš v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Eqg
0 názorů