Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,30 g |
Tuky | 1,05 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak ze žraloka v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5pJ
Moje poznámka
Steak ze žraloka v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5pJ
Nejnovější recepty
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 6 hodinami
Dušené vepřové nudličky a plátky mrkve
Přidáno před 6 hodinami
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové výpečky II
Darwin před 31 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
amalie.rokosova před 1 hodinou
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
andrianakovtko před 1 hodinou
Houbová polévka podle paní nadlesní
Dagemar před 2 hodinami
Hrnkový ovocný koláč s tvarohem
Adetka03 před 2 hodinami
Mrkvová buchta s jablkem a citrónovou polevou
Dagemar před 2 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
VarilaMysicka před 2 hodinami
Výborná fazolová polévka
Kubish před 2 hodinami
Plněná zapečená dýně Hokkaido
ZboSy před 3 hodinami
Tématické fráze:
žralok recept,
žralok recepty,
recepty žralok,
recept žralok,
zmrazený žralok recepty,
ryba v parním hrnci,
žralok modrý recept,
žralok modrý recepty,
ryby v parním hrnci,
mořský žralok recept,
recepty steak,
recepty-žralok,
recepty ryby žralok,
žralok úprava,
varime s parnim hrncem,
parní hrnec recepty,
file ze žraloka,
recepty na zralok,
žraločí steak,
žraločí steik
Suroviny:
brambory,
steak žraločí,
fazolky zelené,
cibulka,
pepř,
sůl,
kmín celý,
koření provensálské,
olej olivový
Komentáře (7)